Benfica interessert i Cavalieri

Den portugisiske storklubben bekrefter at de følger Liverpools reservekeeper med tanke på et mulig kjøp i sommer. Billigere billetter i Premier League.

Ny klubb for keeper?
Trener Quique Sanchez Flores hos Benfica innrømmer at 26-årige Diego Cavalieri er en mann som man i Lisboa vurderer som et transfermål.

- Diego Cavalieri er en spiller som vi ser på med tanke på om han er riktig for Benfica, bekrefter Flores.

- Benfica vil imidlertid ikke kjøpe alle spillerne som vi linkes til, vi vil bruke god tid på å se det hele nøye an.

- Han er bedre enn en middels keeper, sier tidligere lagkamerat med Cavalieri i Palmeiras, Valdomiro.

- Han er god til å rykke ut av mål, han er høy og komfortabel med ballen i beina. Han er en god spiller som er vant til å spille under press. Palmeiras er som Benfica, de taper ikke to kamper på rad. Han vil gjøre en god jobb i Benfica.


Setter ned prisene
Manchester United er så langt den eneste klubben som har skrudd opp billettprisene til neste sesong. Liverpool gikk nylig ut og sa at prisene på Anfield vil bli de samme for 2009/10 som de har vært i det inneværende fotballåret. Arsenal, Hull, West Bromwich og Wigan er andre klubber som beholder satsene et år til, mens Aston Villa og Fulham også vil ha stort sett samme prisnivå.

Klubber som vil tilby billigere billetter til neste sesong er Chelsea, Tottenham, West Ham, Portsmouth, Everton, Middlesbrough, Sunderland og Newcastle. Det er grunn til å nevne at det generelt er klart dyrest å gå på kamp i London. Manchester City, Stoke, Bolton og Blackburn har i følge Daily Mail ikke kommet med opplysninger om neste års billettpriser.