Benitez har stor tro på Spearing og Darby

Rafael Benitez bekrefter at Liverpool er i ferd med å fornye kontraktene til Jay Spearing og Stephen Darby. Daniel Agger skeptisk til Rafa-utspill. David N'Gog trives i Liverpool.

Rafael Benitez bekrefter i dag at han ønsker å sikre langtidskontrakter med de lokale ungguttene Jay Spearing og Stephen Darby. Duoen har imponert på reservelaget denne sesongen, og manageren tror at begge kan være fremtidig førstelagsmateriale.

- Vi har vært i kontakt med agentene deres, og forhåpentligvis blir disse to spillerne de neste som skriver under nye kontrakter, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Begge spillerne har gjort det veldig bra. De er oppofrende, og har en rekke fantastiske egenskaper. De forsøker å forbedre seg på hver treningsøkt, og de står frem som eksempler til etterfølgelse for de andre unge spillerne.

- Vi ønsker selvsagt å beholde unge, lokale spillere i klubben, ettersom de er klubbens fremtid, avslutter spanjolen.

Agger skeptisk til Benitez-uttalelser
Rafael Benitez var ute med ros til Daniel Agger i helgen, men den danske midtstopperen anser dette kun som ren forhandlingstaktikk fra managerens side.

- Benitez vil gjerne at jeg skal forlenge kontrakten min med Liverpool, så det er innlysende hvorfor han er raus med rosen nå. Det han sier er vel bare et taktisk spill fra hans side. Det er ikke noe jeg kan feste særlig lit til, når jeg leser dette i en engelsk avis, uttaler Agger til bold.dk.

- For meg personlig er det viktigere hva jeg får vite av ham når jeg møter ham ansikt til ansikt, avslutter dansken.

N'Gog er tilfreds
David N'Gog angrer ikke på at han skrev under for Liverpool, selv om det har blitt bare et begrenset antall førstelagskamper på den unge franskmannen i hans første sesong på Anfield.

Så langt står den tidligere Paris Saint Germain-spilleren bokført med 10 ligakamper (hvorav åtte som innbytter) og ett ligamål for sin nye klubb. Totalt i alle turneringer har det blitt fem kamper fra start og ni innhopp fra benken, noe som har resultert i to scoringer.

N'Gog, som for øvrig fyller 20 år i morgen, mener han er i det rette miljøet for å utvikle seg som spiss.

- Det har ikke vært noen enkel overgang fra PSG til Liverpool, men jeg angrer ikke på avgjørelsen. Jeg har det bra i Liverpool og alle har bidratt til at jeg har følt meg velkommen. Klubben har alt som skal til for at jeg skal bli bedre, så det er veldig berikende, sier han til L'Equipe.

- Jeg er ung, og har fortsatt mye å lære. Jeg prøver å ta ett steg om gangen. Alle ønsker å nå så langt som mulig. Jeg ønsker å score mål og hjelpe laget.

- Rafael Benitez har mye å lære bort, og skaper en god stemning mellom spillerne. Steven Gerrard er et eksempel på en spiller som hever alle de andre i troppen.