Benitez imponert over ungarerne

Manager Rafael Benitez er imponert over de fire ungarerne i klubben. Krisztian Nemeth er blant de som har gjort en sterk figur. Nå vurderer han å sende Nemeth på utlån. Oppdatert.

Den ungarske kvartetten Kisztian Nemeth, Peter Gulacsi (bildet), Zsolt Podolski og Andras Simon trener alle med førstelaget og Rafa sier til Skysports at han er imponert over utviklingen deres.

I de to pre-season-kampene mot St. Gallen (0-0) og Rapid Wien (0-1) har det vært en miks av etablerte spillere og unge lovende talenter. Rafa har bevisst satset på at de unge skal få være med og få følelsen av nivået så tidlig som mulig.

- Enigheten vi har med MTK Budapest har vi allerede begynt å få avkastning på, sier Rafa til Sky.

Alle fire ungarerne kommer fra MTKs ungdomsakademi og Rafa sier at alle fire kan forvente å få prøve seg mye på førstelaget i sommerens oppkjøring til den nye sesongen. Mot Rapid Wien markerte Nemeth seg med god innsats, og selv om Rapids mål kom da Gulacsi var mellom stengene, så var Benitez fornøyd med hva han så. De to var også på banen da LFC møtte St. Gallen sist onsdag.

- Krisztian Nemeth er en god angriper som trenger å få mer erfaring. Derfor vurderer vi å sende ham på utlån. Det er en mulighet, men vi må se på hva vi har av andre angripere i klubben. Dette vil gjøres til det beste for hans karriere. Han er god teknisk og god foran mål, men trenger å utvikle seg fysisk. Peter Gulacsi er en ung og lovende keeper som bør ha en lovende framtid, sier Benitez til det ungarske nettstedet origo.hu.

- Begge to har en god mentalitet og de jobber hardt på trening. Dette viser at våre trenere på Academiet gjør en god jobb, sier manager Rafael Benitez.

- Jeg er også fornøyd med treningsarbeidet til Simon og Podolski, sier Rafa.