Benitez krever nye kontrakter for staben

Rafael Benitez krever at hans nærmeste medarbeidere blir garantert nye kontrakter før han skriver under sin egen kontraktsforlengelse.

The Times skriver i dag at Rafael Benitez er på nippet til å underskrive en ny langtidskontrakt med Liverpool. Men manageren skal ha krevd forsikringer om at hans stab også får lignende kontrakter før han skriver under.

Benitez har nemlig bedt om garantier for jobbsikkerheten til sine assistenter. De fleste av disse har like kort tid igjen av sine avtaler som manageren selv. Manageren skal også være bekymret over den manglende fremgangen i kontraktsforhandlingene med Daniel Agger, Alvaro Arbeloa og Dirk Kuyt. Disse tre spillerne har avtaler som utløper etter neste sesong.

The Independent hevder at Benitez har blitt nødt til å inngå et kompromiss med eierne under kontraktsforhandlingene. Avisen skriver at manageren fortsatt ikke vil få total kontroll over transferbudsjettet. Eierne skal nemlig være uvillige til å gi spanjolen en fast sum å rutte med foran hvert transfervindu. Amerikanerne vil forbeholde seg retten til å vurdere hvert enkelt spillerkjøp som manageren foreslår.

Hicks skal vise større forståelse for Benitez sine krav enn Gillett gjør, hevder The Independent.