Benitez og Babel har renset lufta

Rafael Benitez har hatt en oppklarende samtale med Ryan Babel. Penger samles inn for å reparere ødelagt minnesmerke. Dicks har blitt manager for Grays Athletic. Storseier for legendene.

Under det siste landskampavbrekket antydet Ryan Babel at han var misfornøyd med tilværelsen i Liverpool. Hollenderen ble sitert på at manager Rafael Benitez hadde brutt løfter om mer spilletid. Nå har duoen hatt en oppklarende samtale, og fått renset lufta.

Liverpool Echo skriver at Benitez er meget godt fornøyd med Babels respons etter at han returnerte til Melwood etter landskampene i forrige uke.

- Ryan og jeg har snakket sammen, og jeg har fått klarhet i hva han virkelig sa til nederlandsk presse, uttaler Liverpool-manageren til Echo.

- Når man leser slike intervjuer er det vanskelig å vite om det som står der stemmer 100%, og det virker som Ryan har blitt litt feilsitert.


Penger samles inn for å reparere ødelagt minnesmerke
Liverpool Echo melder at det så langt er samlet inn £11,500 for å få reparert det ødelagte Hillsborough-minnesmerket i Port Sunlight på Wirrall. Blant annet har LFCSCSB donert £1000.

Vandaler ødela minnesmerket i juni, og målet er å samle inn de £26,500 som det er estimert at det vil koste å få satt minnesmerket i stand igjen. Dette vil også dekke utgiftene til å få installert videoovervåkning rundt stedet.

Dicks manager i Grays Athletic
Tidligere Liverpool-back Julian Dicks har blitt utnevnt som ny manager i Grays Athletic, en klubb som sliter i bunnen av Blue Square Premier. Grays har kun vunnet en av sine første ni kamper denne sesongen, og 41 år gamle Dicks blir klubbens 14. manager på de siste tre sesongene!

Legendene imponerte
Liverpool Legends har vært i aksjon igjen. De slo Northwich Victoria Veterans 7-2 i en veldedighetskamp nylig. John Aldrige scoret fire mål, John Durnin og Jason McAteer ett hver, mens Northwich også gjorde ett selvmål.