Billettsalg Lyn - Liverpool

Vi kan bekrefte at billettsalget ganske sikkert starter i neste uke. Detaljer om hvordan salget kommer til å skje vil bli offentliggjort rett over pinse.

Supporterklubben har mottatt en storm av henvendelser etter at det ble kjent at de røde igjen kommer til Oslo for å spille treningskamp i sommer.

Torres vil være i aksjon på Bislett i augustDet har vært frustrerende for alle involverte at kampen nå er berammet til Bislett og ikke kan gå på Ullevaal. Etter det vi erfarer er det Norges Fotballforbund, og ingen andre parter i saken som har satt foten ned for at Vålerenga kan flytte sin kamp til Bislett hvis de skulle få hjemmekamp i UEFA-Cupen torsdag 6. august.

Dette er en avgjørelse som vil ramme tusenvis av Liverpoolsupportere når billettsalget starter til uka. Med en kapasitet på ca 10.000 færre seter vil mange røde bli skuffet når billettene rives vekk på kanskje bare på få minutter. En del billetter skal legges ut på Billettservice, mens resten vil være tilgjengelig på forskjellige utsalgssteder lokalt i Oslo, men også landsdekkende.

Når kampen ikke kan gå på Ullevaal og det faktum at LFC også har justert prisene fra i fjor kraftig, vil dermed billettprisene bli i overkant av det som er normalt for denne type kamp. Dette beklager Supporterklubben, men har samtidig forståelse for at arrangør har havnet i en vanskelig situasjon med tusenvis av færre billetter tilgjengelig i forhold til i fjor. Vi har også sett hvordan kampene i Østen skal prises denne sommeren, og er kritiske til at Liverpool FC tester lojale supportergrupper på denne måten. Dette kommer vi til å kommunisere på en klar måte ovenfor klubbens kommersielle avdeling.

Når billettsalget starter neste uke vil supporterklubben gjøre sitt beste for at våre medlemmer skal få tilgang til flest mulig billetter. Dette vil imidlertid bli en krevende oppgave i forhold de systemer og tekniske løsninger som er tilgjengelig, men det er nå lagt en plan for hvordan dette skal gjøres. Likevel vet vi allerede nå at mange kommer til å bli både skuffet og forbannet når støvet får lagt seg og billettene er solgt.

De som er interessert i billett til kampen bør være medlem av supporterklubben og i tillegg ha sin pålogging til Min Side klar.

Det nytter ikke å maile eller ringe Supporterklubben om billetter.

Vi vil oppdatere mer straks vi vet mer detaljer. Informasjon vil også bli lagt ut på mailinglisten vår samt vår SMS-tjeneste. Send kode LFC TICKET START til 2180 for å logge deg på. Pris pr melding er kr 1,-