Billettsalg Lyn v Liverpool

Fortsatt er det ikke avklart når billettsalget til kampen i Oslo starter, men dette ventes å bli bestemt i løpet av få dager. Se hvordan du kan få informasjon om dette hurtigst mulig.

Pr. i dag er det ikke avgjort om møtet med Liverpool spilles på Bislett eller Ullevaal. Ifølge Lyn ventes dette å bli avklart i løpet av få dager (kanskje benytter man muligheten siden det er møte mellom Oslo vest og øst på Ullevaal i kveld?).


Supporterklubben vet at interessen etter billetter er meget stor og kommer til å oppdatere hjemmesiden når vi har detaljer på hvordan salget blir lagt opp. Vi kommer til å tilrettelegge slik at flest mulig av medlemmene skal få tilgang på billetter - og jobber med arrangør for å finne best mulig løsninger på det.

Meld deg inn i supporterklubben slik at du får tilbud om billetter først.

For å få salgsdetaljer raskest mulig kan du:

- Logge deg på vår mailingliste - Få oppdatering via SMS. Send kode: LFC TICKET START til 2180. Det koster kr 1,- per melding.


En liten kommentar til billettprisene, som det diskuteres heftig om. Det skrives også i dag om dyre billetter i norske aviser. Billettprisene er ikke avgjort og prisnivået vil avhenge av om man spiller på Ullevaal eller Bislett.

Hovedårsaken til prisnivået vil være Liverpool FC, som har skrudd opp sitt forlangende kraftig i forhold til i fjor. I Singapore, på pre-season kampen der i juli, ligger for eksempel de billigste billettene på ca kr 400 og de dyreste på ca kr 800. Og det er et regnskap som skal balansere ut fra at FC Lyn og arrangør Team Halden også skal ha sitt.