Billettsalget: Fortsatt billetter igjen

Oppdatering: Etter at billettservice kl 0900 åpent for salg har det vært driftproblemer utover dagen. Vi beklager dette. SISTE: Det er fortsatt billetter igjen

Billettsalget til Liverpools treningskamp mot Lyn, onsdag 5.august på Bislett, begynner mandag 8.juni klokken 09.00.

KJØP BILLETTER:

Klikk på linken under for å kjøpe billetter:

HER KAN DU KJØPE BILLETTER:

 

LFCSCSB har fått tildelt nærmere 4.500 billetter. Disse er i søndre sving, og selges via liverpool.no.

For å kunne klare å kjøpe billetter må medlemskapet og pålogging til Kopforum være i orden.
Vi kommer til å legge ut linken til online-salget kl 09.00.

OBS: Ikke barnefamilier på felt N og O!
Plassene på feltene N og O vil gjelde som unummererte plasser - selv om billettene blir utstedt med vanlig rad og setenummer. Dette er feltene midt bak mål i vår sving. På den måten blir det tilrettelagt for at gjenger kan stå sammen. Det anbefales ikke at barnefamilier kjøper billetter der, men heller benytter de to feltene på utsiden av disse.

Billettpris er kr 785,- på langside og kr 500,- på kortside - inkl. gebyrer. Det er kun direktesalg på nett og ingen muligheter for reservasjoner. Billettene blir sendt hjem i posten. I år blir det ikke print-at-home-billetter.

Resten av billettene selges på www.billettservice.no eller på telefon 815 33 133. Billetter til langsiden, finner du her.

For Lyns sine supportere selges billettene i Dråpen (billettlukene) på Ullevaal Stadion. For medlemmer av Bastionen, Lynus-klubben, Lyn Fotball, Lyn Fotballs Venner, Lyns Eldre, styret og aksjonærer koster billettene kr 500 i svingene og 700 kr på langsidene.

NB: Vær forberedt på det meste!
I likhet med i fjor da billettsalget startet regner vi med stor pågang og tekniske utfordringer, selv om billettprisene er mye høyere enn vi gjerne skulle sett. Selv om pågangen av den grunn kanskje er litt mindre enn  i fjor regner vi likevel med trege servere og "kaos" på nettet.
Vi har imidlertid åpen linjer til Billettservice og vil legge ut på liverpool.no oppdatert info hvis alt skulle bryte sammen.
Vi gjør oppmerksom på at LFCSCSB ikke er teknisk ansvarlig for salget eller gjennomføringen og at hvis det spørsmål knyttet til kjøp av billetter så må dette rettes til Billettservice.no.