Billettsalget mot Lyn over helgen?

Billettsalget til Lyn-kampen er utsatt. Det kommer ingen billetter i salg før i neste uke. Mølby, Walters, Neal og Thomas kommer til FotballExpo på Telenor Arena i helgen, og det kan du også.

Etter det Liverpool.no erfarer vil ikke billettsalget til treningskampen mot Lyn starte før over helgen.

Før pinse ble det opplyst at billettene trolig ble sluppet i slutten av denne uka, men slik vi forstår det vil det fortsatt gå noen dager før alt er klart. Vi kommer tilbake med mer info rundt billettsalget når vi vet mer.
 
Som tidligere nevnt vil en del billetter bli solgt online på Billettservice.no, mens noen også skal selges på utsalgssteder over hele landet. Straks alle detaljer er klare vil du kunne lese om det her på liverpool.no.

Det nytter ikke å maile eller ringe Supporterklubben om billetter.

Vi vil oppdatere mer straks vi får mer detaljer. Informasjon vil også bli lagt ut på mailinglisten vår samt vår SMS-tjeneste. Send kode LFC TICKET START til 2180 for å logge deg på. Pris pr melding er kr 1,-


Legender på FootballExpo
Jan Mølby, Mark Walters, Phil Neal og Michael Thomas kommer til FotballExpo på Telenor Arena, og det kan du også ! LFCSCSB har via www.soccerwavenorden.com blitt invitert til FootballExpo som arrangeres fredag 5. juni til søndag 7.juni. Alle medlemmer av supporterklubben er invitert gratis inn. Send navn og medlemsnummer til [email protected] for å motta e-post med gratisbillett.


FotballExpo - Fotballens viktigste møteplass - 5.-7. juni 2009

FotballExpo er en messe dedikert til Norges største hobby og lidenskap. Messens formål er å samle aktørene fra fotball-industrien under samme tak. FotballExpos utstillere består av bedrifter med fotballrelaterte produkter og tjenester samt sponsorer av fotballen. Noen er velkjente, mens andre presenterer nye produkter som til nå har vært ukjent i markedet. Besøksmassen består av spillere, trenere, dommere, supportere, fotball-foreldre og beslutningstagere i klubb, krets, fylke og kommune.

På FotballExpo finner du en unik miks med fotballprodukter og aktiviteter fra de mest kjente merkevarene til spennende leverandører av nisjeprodukter. Tidligere spillere fra Liverpool FC og Manchester United kommer og unge som gamle får møte Rosenborg BK med Roar Strand, og mange flere Tippeligalag.

Under FotballExpo 2009 lanseres Nordens største fotballpark med 15 spennende fotballaktiviteter.

Fotballparken dekker et område på over 1600 kvm og er unik i Nordisk sammenheng. Den består av 15 forskjellige fotballaktiviteter skapt for å utfordre besøkende i alt fra individuelle ferdighetstester til inkluderende aktiviteter sammen med andre. Det vil være skuddstyrketester, forskjellige ballferdighetstester, spill en mot en og spill flere sammen for å nevne noen. 

FotballExpo er arenaen hvor publikum kan oppleve utstillernes mange varer og tjenester på en spennende, underholdende og lærerik måte.