Blandet kveld for Kelly

Martin Kelly imponerte i sin første start for Liverpool med en god kamp som høyreback mot Lyon, men endte kvelden foran The Kop med tap og skade.

Martin Kelly var i manges øyne Liverpools beste da den langbente forsvareren, som helst spiller midtstopper, erstattet Glen Johnson på høyrebacken. Solide taklinger, villig til å gå framover og med flere gode innlegg vil 19-åringen ha fått flere stjerner i boka til Rafael Benitez. Han var også involvert i Liverpools scoring, da hans uordokse løp inn i feltet fra sin backposisjon skapte uro hos Lyon til tross for at han selv bommet på ballen, og Yossi Benayoun fikk rom til å ta sikte. Enden på kampen var imidlertid ikke like god for Martin, som skadet seg da han prøve å hindre 1-1 målet på målstreken.

- Jeg var bare glad for å ha fått min debut og fansen var fantastisk med meg, men sluttresultatet var skuffende, konkluderte Martin Kelly overfor Liverpools webside.

- Guttene var frustrerte i garderoben og det var hardt å tape mot slutten. Det var en fryktelig måte å tape kampen på fordi jeg synes ikke det så ut som om de ville score i 2.omgang. Jeg synes vi fortjente å vinne.

- Alle er skuffet, men vi har en kamp mot Manchester United på søndag og må rette opp dette.

- Jeg var glad for å se at Yossi scoret, siden jeg trolig ville ha fått kjeft for å ha misset sjansen i pausen.

- Den første kampen fra start for Liverpool vil ha gitt meg mye selvtillit, men du er bare så bra som din siste kamp. Jeg må bare fortsette å arbeide hardt og prestere uke etter uke, og ikke bare i en kamp.

- Legen har sett på skaden og forhåpentligvis er det ikke så ille.