Bli med å gi din støtte

Det er snart 20 år siden 96 Liverpoolsupportere døde i Sheffield. Igjen ber vi våre medlemmer grave i lomma og gi penger til denne saken.

På de 20 årene som har gått har LFCSCSBs medlemmer via innsamlingsaksjoner bidratt med ca kr 250.000 til de etterlatte gjennom to større innsamlingsaksjoner. Den første var naturligvis i 1989, den andre ti år senere. Vi har også solgt t-skjorter som har gitt bra overskudd. Støtten fra Skandinavia har varmet, det vet vi. Nå er det på tide å strekke ut hånden igjen, kampen er enda ikke vunnet og vi oppfordrer nok en gang folk til å vise at Hillsborough ikke er glemt, og at vi fortsatt ønsker å støtte arbeidet for JUSTICE! Denne gangen vil de innsamlede pengene bli delt mellom de to gruppene Hillsborough Family Support Group og Hillsborough Justice Campaign.

Med dette oppfordrer vi dere alle til å gravene i lommene, samle inn gjennom vennelag, fotballklubber, idrettslag, bridgeklubber og folk du ser kamp med sammen på puben.

Pengen kan settes inn på følgende konto:
5005.42.21247

Svensker kan bruke kont 489 31 98-4
Dansker/Færøyene kont 898-7572

Takk for ditt bidrag! Innsamlingsaksjonen avsluttes 1. mai.

LINKER:
The Kopite om 10-års markeringen
Klokkene vil ringe for de 96
Dagbladet om Ann Williams
"Hillsborough for Dummies"
Twenty years after Britain's worst stadium disaster, Adrian Tempany and five other survivors describe the impact Hillsborough has had on their lives. (The Guardian, 15.03.09)