Bouzanis i Australias tropp til U20-VM

Dean Bouzanis er tatt ut i Australias tropp til U20-VM i Egypt. Liverpool kan ende opp med seks representanter i mesterskapet. AEK Athen lite villige til å slippe Krisztian Nemeth.

Det australske fotballforbundet har tatt ut den endelige troppen på 21 spillere til U20-VM, og Dean Bouzanis' navn er å finne på listen. Mesterskapet arrangeres i Egypt fra 24. september til 16.oktober. Australia spiller i gruppe E, og åpner mot Tsjekkia 27.september klokken 18.45. Deretter venter Costa Rica 30.august klokken 16.00, før gruppespillet avsluttes mot Brasil 3.oktober klokken 21.30. Turneringen består av seks grupper med fire lag. De to beste lagene i hver pulje og de fire beste treerne spiller åttendedelsfinaler.

Allerede på mandag reiser Australias tropp på treningsleir på Kypros. Der står oppvarmingskamper mot Trinidad & Tobago, USA og England på programmet.

Liverpool kan også få representanter for England, Spania og Ungarn. Martin Kelly er aktuell for England, mens utlånte Mikel San José var sentral da Spania kvalifiserte seg i fjor ved å nå semifinalen i U19-EM. For Ungarn har trioen Peter Gulacsi, Andras Simon og Krisztian Nemeth vært fast inventar. Ifølge pepsifoci.hu har Liverpool og Cordoba sagt seg villig til å frigi henholdsvis Gulacsi og Simon, mens AEK Athen er lite lystne på å sende Nemeth til Egypt. Krisztian Nemeth er for tiden på treningsleir med det ungarske U20-landslaget.

- Jeg har hørt om dette problemet. Dette var en sak blant lederne på treningsleiren. Så langt vet jeg ikke hva jeg skal si om situasjonen fordi jeg står mellom to leirer. Det hele skjer utenfor min rekkevidde. Alt som er sikkert, er at det er treningskamp mot MTK på onsdag, og så reiser jeg tilbake til Athen på torsdag.

U20-VM

Gruppe A:
Egypt, Trinidad & Tobago, Paraguay, Italia

Gruppe B:
Nigeria, Venezuela, Spania, Tahiti

Gruppe C:
USA, Tyskland, Kamerun, Sør-Korea

Gruppe D:
Ghana, Usbekistan, England, Uruguay

Gruppe E:
Brasil, Costa Rica, Tsjekkia, Australia

Gruppe F:
Forente arabiske emirater, Sør-Afrika, Honduras, Ungarn

Mange av kampene fra mesterskapet vises på Eurosport.