Bouzanis vant keeperkamp

Dean Bouzanis skal stå mellom stengene for Australia mot Tsjekkia i VM for U20 landslag på søndag. Lucas tatt ut for Brasil.

Bouzanis førstevalg
Til tross for at Andrew Redmayne spilte i åtte av ni kvalifiseringskamper bekrefter trener Jan Versleijen at Dean Bouzanis skal stå i mål for Australia mot Tsjekkia i lagets åpningskamp på søndag.

- Det var en veldig vanskelig avgjørelse, jeg overdriver ikke når jeg sier det var den vanskeligste avgjørelsen jeg har måttet gjør på de ti siste årene, sier Versleijen til AAP.

- Det er ikke snakk om å ta en avgjørelse mellom keepere som har stor forskjell på nivået da jeg er komfortabel med hva alle tre står for.

- Det vanskeligste var å utelate Andrew Redmayne, da han var førstekeeper når kvalifiseringen begynte og virkelig hjalp oss i å komme til Egypt. Han har en stor del for at vi kom til VM.

- Til slutt må du ta en avgjørelse og mitt valg er basert på den erfaringen som Bouzanis har med å spille på et høyere nivå og også formen han har vist før VM. Det viktigste er nok likevel at han mer erfaring fra kamper.


Lucas til VM-kvalik
Brasil er allerede klare for sluttspillet i Sør-Afrika, men spiller sine to siste kamper mot Bolivia borte og Venezuela hjemme neste måned. Kampen i Bolivia går 11.oktober mens man tar i mot Venezuela i Campo Grande 14.oktober.

Lucas er tatt ut i troppen til brassene, og kanskje vil treneren Dunga gi noen av spillerne som gjerne har vært på benken sjansen?