Bra generalprøve for juniorene

Nathan Eccleston, David Amoo og Alex Kacaniklic scoret målene da Liverpool U18 vant 3-1 hjemme mot Crewe, og som ble en fin gjennomkjøring før neste runde i juniorcupen neste uke.

Til tross for mye bra angrepspill, og hvor også gjestene fra Crewe hadde enkelte sjanser, tok det 37 minutter før de røde tok ledelsen hjemme i Kirkby. Høyrevingen David Amoo gjorde forarbeidet, før Nathan Eccleston fikk satt ballen i mål på andre forsøk.

I en hektisk avslutning av 1.omgang melder Liverpools hjemmeside at Crewe først utlignet før David Amoo gjorde det aller meste selv med et sterk forsering og ditto skudd inn ved nærmeste stolpe.

Sju minutter ut i 2.omgang gjorde svenske Alex Kacaniklic 3-1 da han avsluttet fra kort hold. Det ble også sluttresultatet til tross for rød dominans og en rekke sjanser mot slutten av kampen.

Neste kamp for Liverpool U18 er hjemme mot Bolton førstkommende fredag. Det er kvartfinale i den nasjonale juniorcupen og kampen spilles på Anfield.

David Amoo feirer sammen med Thomas Ince og Nathan Eccleston mot Chelsea i forrige runde av juniorcupen.