Brukbar lørdag for Liverpool

Verken Arsenal eller Aston Villa greide å score hjemme. Jack Hobbs og David Martin cruiser videre i League 1. Harry Redknapp undrer seg over sint Rafael Benitez.

De røde kan styrke 2.plassen
Hvis, og det er selvfølgelig et stort hvis, Liverpool vinner mot Chelsea vil de ha tre poeng ned til folket fra Stamford Bridge og Aston Villa som spilte 0-0 mot Wigan. Arsenal vil være ytterligere fem poeng etter, med 0-0 foran sine egne fans mot West Ham.


Leicester suverene
Det er fortsatt ti poeng ned til neste lag for Leicester i League 1, etter at man vant 2-1 borte mot Northampton. Liverpools utlånsspillere David Martin og Jack Hobbs spilte igjen hele kampen for ?revene?. Robbie Threlfall fikk 70 minutter fra start da Stockport vant 4-1 hjemme mot hans tidligere klubb Hereford.

Andriy Voronin var på banen i 77 minutter for Hertha Berlin. Da ledet berlinerne 2-1 hjemme mot Eintracht Frankfurt, og det ble også sluttresultatet.

Jermaine Pennant fikk 90 minutter for Portsmouth, borte mot Fulham. Liverpools motstandere neste helg fortsetter å synke etter et 3-1 tap.

Craig Lindfield fikk ti minutter som innbytter da hans nye utlånsklubb Accrington Stanley tapte 2-1 borte mot Wycombe.




Harry mener Rafa er hårsår
Liverpool skal ha sendt en skriftlig klage til Tottenham etter at Harry Redknapp igjen uttalte seg i rosende ordelag om Robbie Keane. Keane har vært linket til en gjenkomst til White Hart Lane etter en frustrerende første halvår på Anfield, mens selv om Spurs nå har fått Jermain Defoe skadet synes Redknapp etter dagens kamp mot Portsmouth å avvise at det blir et kjøp fra Liverpool. Han stiller seg imidlertid undrende til hvorfor Rafael Benitez er så sur på ham etter uttalelsene om Robbie Keane.

- Kommentarene jeg kom med, det var absolutt ingen ting galt med dem. Jeg vet ikke hvorfor manageren til Liverpool blir så irritert på alt mulig - det er merkelig.

- Jeg sa at Robbie er en utmerket spiller og en fin gutt, men han tilhører Liverpool slik at det ikke er en mulighet. Det er galskap. Jeg sa aldri at jeg var interessert i ham. I virkeligheten var det aldri aktuelt.