Brukbart tak på Fulham

De røde har vunnet på sine to siste turer til Craven Cottage, og jakter i morgen sin tredje strake. Møter i morgen et hjemmelag uten tap på sine fem siste kamper.

Forrige sesong stanget de røde mot den solide Fulham-veggen i 90 minutter, og hadde blant annet fire (!) stolpetreff, før Yossi Benayoun sendte alle med et rødt hjerte til himmels med sin scoring på overtid. Da levde for alvor drømmen om tittelen, og dersom den drømmen skal leve også denne sesongen, må de røde få med seg noe fra denne kampen. Året før var det scoringer fra Pennant og Crouch som ga de røde en 2-0 seier.

Liverpool har vunnet 9, tapt 7, og spilt uavgjort 6 ganger på sine siste 22 bortemøter mot Fulham i ligaen. Totalt, med Anfield, er statistikken noe bedre. Da står Liverpool med 25 seire, 7 tap og 12 uavgjorte.

Klubbens største seier mot Fulham i ligaen er fra november 1955, da det ble 7-0 seier på Anfield. Største tap er fem måneder senere, da Fulham vant 3-1 i London.

Josemi er den eneste som har blitt utvist for Liverpool mot Fulham. Det skjedde i oktober 2004, i en kamp de røde vant 4-2, og mange vil nok huske at Igor Biscan scoret - og smilte!

Liverpool har aldri tidligere vunnet tre ligakamper på rad mot Fulham.

Forrige sesong endte Fulham på syvende plass. Deres høyeste plassering i Premier League noen gang. Deres 53 poeng var også ny rekord.

Fulham har ikke tapt siden de tapte mot Arsenal på Craven Cottage i september. Siden den gang har de slått Basel og Hull hjemme, spilt uavgjort hjemme mot AS Roma, og spilt uavgjort borte mot West Ham og Manchester City.