Bryce Morrison er død

Liverpools mangeårige sekretær døde samme dag som han var representant for Liverpool under trekningen for sluttrundene av Champions League.

Liverpools spillere vil være sorte armbind under kampen mot Aston Villa i morgen. Årsaken er at klubbens sekretær mistet livet etter å ha fått et massivt hjerteattakk i går kveld. De som fulgte trekningen av Champions League fra Nyon i Sveits vil ha sett Bryce Morrison sittende ved siden av Rick Parry som representanter for Liverpool FC. Like etter at han kom hjem segnet han om og livet stod ikke til å redde.

Bryce var en person som alltid holdt seg i bakgrunnen, og man kunne for eksempel alltid se han diskré stående ved hjørnet når spillerne gjorde seg klar i spillertunnelen før en kamp. Hans lojalitet til Liverpool kunne aldri betviles.

Dette sier daglig leder Rick Parry på sin hjemmeside:

"Vi er alle lamslåtte over nyheten og våre tanker og bønner er hos Bryce's kone Gill og hans familie i denne veldig triste stund.

Bryce ga 17 års lojal tjeneste til Liverpool og hans hengivenhet og kjærlighet til klubb var åpenlys til alle de som arbeidet sammen med ham. Bryce var velkjent innen fotballen og han vil bli sårt savnet av mange venner innen spillet.

Det vil bli et minutts stillhet før morgendagens kamp mot Aston Villa og som tegn på respekt vil spillerne bære sorte armbånd i hans minne.

Dette er en veldig trist dag for Liverpool Football Club."

LFCSCSB hadde også et godt samarbeid med Bryce Morrison ved flere anledninger, og vi lyser fred over hans minne.David Moores, Bryce Morrison, Rick Parry og George Gillett.