Buchtmann videre i U17-VM

Tyskland U17 gikk videre som en av de fire beste treerne. Sveits venter onsdag. Kyrgiakos uttatt til VM-playoff. Uavgjort for Nemeth. Birminghams Barry Ferguson ute mot Liverpool.

Tyskland U17 havnet på 3.plass i gruppe A, men gikk videre til 1/8-finale som en av de fire beste treerne. Christopher Buchtmann & co møter Sveits i Lagos onsdag 4.november klokken 19.00. I en eventuell kvartfinale venter vinneren av Italia-USA i Ijebu Ode søndag 8.november klokken 19.00. Semifinalene spilles 12.november, mens mesterskapet avsluttes med bronsefinale og finale 15.november.

Kyrgiakos i VM-playoff
Hellas' landslagssjef Otto Rehagel har tatt ut åtte spillere som ikke spiller i den gerske ligaen til playoff-kampene mot Ukraina. Sotirios Kyrgiakos er en av disse. Hellas starter hjemme mot Ukraina lørdag 14.november. Returen spilles i Ukraina fire dager senere.

Uavgjort for Németh
Krisztian Németh spilte 85 minutter for AEK Athen i 2-2-oppgjøret borte mot Ergotelis i gresk superliga. Charles Itandje var ikke i aksjon da OA Kavala vant 3-0 på eget gress mot Panthrakikos.

Marokko spiller om plass i Afrikamesterskapet
Marokko har tatt ut 36 spillere i en foreløpig tropp til VM-kvalifiseringskampen mot kamerun. Marokko er uten mulighet til VM-billett, men må vinne for å nå Afrikamesterskapet. Marokko er også avhengig av at Togo ikke vinner mot Gabon. Nabil El Zhar er ennå ikke i spill etter kneskaden han pådro seg i sommer, og er naturlig nok ikke blant spillerne i den foreløpige troppen.

Ferguson ute for Birmingham
Barry Ferguson ble utvist etter å ha fått to gule kort mot Manchester City i dag. Det siste kortet kom for viljehands fem minutter på overtid. Birmingham-spilleren må sone karantene mot Liverpool mandag 9.november.