Bud på Anderson akseptert

Lokalpressen i Nottingham melder at Liverpool har akseptert et bud fra Swansea på vingen Paul Anderson. Jonas Olsson toner ned krangelen med Steven Gerrard.

Nettstedet thisisnottingham.co.uk hevder at Liverpool har akseptert et bud fra Swansea på Paul Anderson. 20-åringen har som kjent vært utlånt til Nottingham Forest denne sesongen, men var året før det på utlån hos nettopp Swansea. Forest skal også være i samtaler med Liverpool i et forsøk på å sikre seg vingens tjenester på permanent basis, men det ser nå altså ut til at Swansea kommer Forest i forkjøpet.

Olsson med stor respekt for Gerrard
West Bromwich-forsvarer Jonas Olsson toner i dag ned krangelen han hadde med Steven Gerrard under gårsdagens kamp på The Hawthorns. Svensken var heldig som ikke fikk dømt straffe mot seg da han gikk knallhardt i kroppen på Liverpool-kapteinen like før pause, men var etterpå freidig nok til å beskylde Gerrard for filming.

- Jeg skrek til ham at han er for god til å filme på denne måten, mens han svarte at han ikke filmet og at det var straffespark, forteller Olsson til Aftonbladet.

- Slikt skjer ofte i kampens hete, og jeg har meget stor respekt for Gerrard. Han er en av de beste spillerne i verden. Det blir ofte en mot en. Jeg hadde dueller mot Gerrard, Torres og Kuyt, noe som betyr at slike situasjoner vil oppstå. Min opptreden var ikke perfekt da Kuyt gjorde 2-0, men det var en vanskelig situasjon for meg, legger svensken til.