Bud på Leto akseptert

Liverpool Echo melder at Liverpool FC har akseptert et bud fra Panathinaikos på £3M for den argentinske vingen Sebastian Leto. Jamie Carragher vil redde sportsanlegg i Bootle.

Liverpool Echo melder nå det samme som vi antydet i dag tidlig, nemlig at Liverpool FC har akseptert et bud fra Panathinaikos på den argentinske vingen Sebastian Leto. Budet fra den greske klubben lyder på £3M.

Leto var utlånt til Panathinaikos sin byrival Olympiakos i sesongen som nettopp ble avsluttet, men en konflikt med trener Erneste Valverde førte til at Pireus-klubben ikke kom med noe konkret bud nå.

Vingen har ikke spilt kamp for Liverpool siden ligacupkampen mot Cardiff for to år siden. Dette var hans fjerde, og da tilsynelatende siste, førstelagskamp for Liverpool.

Argentineren ble kjøpt fra Lanus for £1.85M sommeren 2007, men problemer med pass og arbeidstillatelse ødela for karrieren på Anfield.

Carragher vil redde sportsanlegg
Jamie Carragher går i bresjen for 200 personer som protesterer mot planene om å rive en lokal sportshall i Bootle. Forsvarsspilleren støtter kampanjen for å redde Bootle Stadium fra bulldoserne fordi dette var fasiliteter han benyttet som guttunge. Det var på gressmattene utenfor sportshallen han utviklet sine fotballferdigheter.

Det er det lokale bystyret som ønsker å jevne anlegget med jorden, etter at det ble stengt for tre år siden.

- Bootle Stadium er en del av Bootle, og derfor støtter jeg protestaksjonen. Jeg ønsker at anlegget blir åpnet og tatt i bruk igjen, sier Carragher i en kort kommentar til Liverpool Echo.