Bud på Pennant akseptert

Liverpool og Portsmouth bekrefter at de har kommet til enighet om en overgangssum for Jermaine Pennant. Samtaler om personlige betingelser i løpet av de nærmeste dagene.

Liverpool FC og Portsmouth bekrefter at klubbene har kommet til enighet om en overgangsum for Jermaine Pennant. Det opplyses ikke om beløpets størrelse.

Sydkyst-klubben håper å diskutere personlige betingelser med 26-åringen i løpet av de nærmeste dagene. Spilleren må også gjennom en obligatorisk legetest før overgangen kan sluttføres.

Jermaine Pennants kontrakt med Liverpool utløper etter sesongslutt, og han vil være fri agent til sommeren. Kantspilleren sitter derfor på meget gode kort i en forhandlingssituasjon med ny klubb. Hans representant, Sky Andrew, uttalte tidligere i uken at det ikke var aktuelt med et klubbskifte til en annen engelsk klubb i dette overgansgvinduet. Nå gjenstår det å se om Pennant likevel fortsetter karrieren i Premier League.

Daily Mail hevdet sent i går kveld at Portsmouth hadde lagt inn et bud på £2M for Pennant. Han kom til Liverpool fra Birmingham for £6,7M i juli 2006.