Carra drømmer om enda en storskalp

Liverpool har slått en rekke velrenomerte klubber ut av Champions League de siste årene. Nå håper Jamie Carragher at listen skal bli enda lenger.

Jamie Carragher ønsker seg gjerne Real Madrids skalp i beltet. Lag som Barcelona, Inter Milan, Juventus, Arsenal og Chelsea har alle blitt slått ut av Liverpool i Champions League i løpet av de siste sesongene, og nå håper Carra at den kongelige klubb i Madrid skal føye seg inn i den rekken.

- Vi må bevare troen på at vi kan vinne både ligaen og Champions League, men nå fokuserer vi helt og holdent på Real Madrid-kampen, uttaler midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- I Champions League betyr ligaformen ingenting. Mentaliteten og intensiteten er annerledes enn i ligaen.

- Vi skjønner det blir en vanskelig kamp, da Real Madrid er et stort lag. Folk sa til oss at det var en god trekning da trekningen ble foretatt, men folk glemmer at dette er laget som har vunnet ligaen i Spania de siste to årene i konkurranse med et fantastisk Barcelona-lag.

- Real har kanskje også mer selvtillit nå som de har en ny manager. Vi får se hva som skjer når kampen starter.

- Selv er jeg fornøyd med at vi trakk Real, da jeg alltid har ønsket å spille på Santiago Bernabeu. Sammen med AC Milan er Real og Liverpool de tre mest suksessfulle lagene i europeisk fotball, så det sier litt om hvor stor kampen er når to av disse møtes.

- Raul er en spiller som betyr like mye for Real Madrid som Steven Gerrard gjør for oss. Når du tenker på Real, så tenker du på Raul, og det samme er tilfelle med Liverpool og Gerrard. Når du har spilt for en klubb som Real Madrid så lenge som han har, sier det alt om spillerens karakterstyrke. For meg er det et privilegium å skulle spille på samme bane som ham.

- Når det gjelder oss, så er det ikke tvil om at vi er et bedre lag med Steven Gerrard på banen. Men da vi vant Champions League i 2005 måtte vi klare oss uten ham i flere kamper. Han er en nøkkelspiller for oss, og jeg håper han rekker kampen. Vi får vente og se, avslutter Carra.