Carra drømmer om ligatittelen

Bare fire måneder gjenstår av sesongen 2008/09, og Jamie Carragher har en stor drøm om å kunne feire et ligamesterskap i mai.

- Det er bare noen få måneder igjen av sesongen, og vi har en god sjanse til å vinne ligaen. Vi ønsker ikke å angre på at vi ikke tok vare på den, sier Jamie Carragher i et intervju med The Times i dag.

- Det pågår kontraktsforhandlinger og andre ting, men vi må bare sørge for at det ikke distraherer oss. Vi er fortsatt med i FA-cupen og Champions Leauge, og er godt plassert i ligaen. Vi kan ikke la det som foregår utenfor banen forstyrre oss, legger han til.

- Det er bare tre kamper siden vi vant 5-1 borte mot Newcastle, og folk sa det var det beste spillet de hadde sett i Premier League denne sesongen. Så jeg synes ikke vi er i ferd med å ramle sammen.

- Det er uansett press på oss, ettersom ingen av oss har vunnet ligatittelen. Supporterne ønsker seg et ligamesterskap så inderlig, og de blir da nervøse når vi spiller uavgjort på hjemmebane. Men det er 16-17 kamper igjen, og det er jevnt i teten. Vi har tapt fire poeng på to kamper. Slikt skjer. Ferguson har selv sagt at lag vil avgi poeng. Men nå er Manchester United i ligacupfinalen, og må flytte enda en ligakamp i et fra før tettpakket program. De har sine egne problemer.

- Dersom resultatene ikke går vår vei, påvirker det hele livet mitt, innrømmer 30-åringen.

- Har jeg gjort en stor tabbe eller spilt en dårlig kamp, ergrer det meg i dagevis. Det kan bli et problem den dagen jeg blir manager. Jeg kommer til å tenke så mye fotball at det kan påvirke familien min. Jeg tenker fotball hele tiden. Akkurat nå tenker jeg på hvilken fest det vil bli om vi vinner ligaen! Som lokal spiller er jeg desperat etter å gi folk det de ønsker seg mest av alt. Jeg tenker tilbake på feiringen av triumfen i Istanbul, og vet at feiringen av et ligamesterskap vil bli enda større og bedre.

Carragher innser at det er vanskelig for Liverpool å konkurrere med Manchester United på transfermarkedet, med de enorme ressursene som konkurrenten rår over.

- Nemanja Vidic er et godt eksempel. Han hadde en utkjøpsklausul på £4-5M, og Liverpool matchet denne. Så kom United og betalte £7-8M for ham. Men vi kan ikke bruke det som unnskyldning, da vi også har brukt mye penger.