Carra fokuserer på Sunderland-kampen

Jamie Carragher tar på seg skylden for Chelseas andre scoring, men velger ikke å dvele mer ved tapet på Stamford Bridge. I stedet ser han frem til møtet med formsterke Sunderland om to uker.

Liverpool går til landslagspausen vel vitende om at man må over 40 år tilbake i tid for å finne sist et lag tapte tre av sine åtte første kamper og ble ligamestere. Manchester United var de siste som klarte den bragden, i 1966/67-sesongen. Men visekaptein Jamie Carragher gir på ingen måte opp, selv om de røde nå er seks poeng bak Chelsea etter åtte matcher. Han ser allerede frem til de kommende kampene mot Sunderland, Lyon og Manchester United.

- Det er aldri hyggelig å tape kamper foran landskampavbrekk, spesielt store kamper som den mot Chelsea, men nå må vi legge denne kampen bak oss, konkluderer Carra til Liverpool Echo.

- Det hadde vært fint om landslagsspillerne hadde reist bort i godt humør etter en seier, men slik ble det ikke, og nå må vi bare glemme denne kampen. Når vi kommer i normalt gjenge igjen, står svært viktige kamper mot Sunderland, Lyon og Manchester United på programmet. Hver uke er viktig for en Liverpool-spiller, og vi vet vi må spille opp mot vårt beste mot et Sunderland som er i god form, legger han til.

- Jeg syntes vi spilte ganske bra på Stamford Bridge, og greide oss godt i mesteparten av kampen. Likevel tapte vi 2-0. Det er små detaljer som er utslagsgivende på dette nivået, og vi vet vi må bli bedre på visse områder. Det er nå et stykke opp til teten, og dette må vi ta igjen.

- Kampene mot Chelsea er alltid svært jevne, og ekstreme kvaliteter eller en feil vil alltids bli avgjørende. Vi mistet ballen på midtbanen i forkant av deres første scoring, og jeg burde selv ha gjort det bedre i forkant av den andre scoringen, avslutter Carragher.