Carra glad for at Rafa blir i klubben

Jamie Carragher fryder seg over at Rafael Benitez signerte ny langtidskontrakt. Danny Murphy håper å hjelpe gamle lagkamerater. Manchester United vil ha slutt på Liverpool-hetsen.

Jamie Carragher uttaler til Sky Sports News at han er både glad og lettet over at Rafael Benitez har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

- Vi har alle vært gjennom slike kontraktsforhandlinger, så vi vet hva manageren har gjennomgått. Nå er alt i boks, og vi kan konsentrere oss om resten av sesongen og årene som kommer, sier Liverpools visekaptein.

Carragher mener likevel at usikkerheten rundt Benitez sin fremtid ikke har distrahert spillerne.

- Egentlig ikke. Vi må huske på at det også er flere spillere som må gjennom kontraktsforhandlinger denne sesongen eller neste sesong. Slike forhandlinger er en del av fotballens hverdag. Men det er selvsagt alltid best å få ting i orden, så folk vet eksakt hva som skjer.

Scouseren ser frem til fem nye år med Benitez, og mener at spanjolen har bidratt sterkt til at han selv har blitt en bedre spiller.

- Mitt eget spill har blitt betraktelig forbedret etter at Benitez kom til klubben. Forhåpentligvis vil det bli enda bedre de neste 4-5 årene, selv om jeg stadig blir eldre.

- Vi har vunnet et par store trofeer, men nå ønsker vi å vinne ligaen i løpet av de neste 4-5 årene, og forhåpentligvis har vi vunnet både ligaen og flere andre trofeer den dagen jeg legger fotballstøvlene på hylla.

Murphy ønsker å hjelpe gamle lagkamerater
Danny Murphy ønsker å strekke ut en hjelpende hånd til gamle lagkamerater når Fulham er vertskap for Manchester United i morgen.

- Jeg vil elske å slå Manchester United i helgen, og klarer vi det vet jeg at mange jeg kjenner vil bli veldig glade, sier midtbanespilleren til Daily Mail.

- Liverpools resultat på Old Trafford var fantastisk. Jeg så det stod 3-1 før vi skulle ut på banen i vår kamp mot Bolton, og jeg var glad på mine kameraters vegne.

Manchester United vil ha slutt på Liverpool-hetsen
Manchester United har sett seg lei av at klubbens fans hetser Liverpool med Hillsborough-sanger og referanser til Heysel-tragedien. Derfor akter Old Trafford-klubben å starte en kampanje, der deres egne supportere blir bedt om å vise respekt for Hillsborough-ofrene, dersom United i dag trekker Liverpool i kvartfinalen i Champions League. Returkampen i kvartfinalen finner som kjent sted den uken Liverpool FC markerer 20-årsdagen for tragedien i Sheffield.

Da klubbene møttes på Old Trafford på lørdag hadde hjemmefansen hengt opp en banner påskrevet "Murderers" i midtseksjonen på Stretford End. United-fansen sang også sine sedvanlige støtende Hillsborough-sanger, noe de har hatt for vane å gjøre under Uniteds kamper den siste tiden.