Carra håper seiersrekken fortsetter

Liverpool har vunnet sine tre siste kamper. Jamie Carragher håper at seiersrekken fortsetter når man gjester Upton Park i dag. U18 spiller borte mot Sunderland i ettermiddag.

Visekaptein Jamie Carragher mener at Liverpool kan spille enda mye bedre enn de har fått vist så langt denne sesongen. Nå håper han de røde kan vise seg fra sin aller beste side på Upton Park i dag.

- Vi har holdt nullen i to kamper på rad, noe som er oppmuntrende. Jeg tror supporterne forventer at vi spiller enda bedre enn vi har gjort så langt, uttaler 31-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Vi har egentlig ikke slitt så veldig spillemessig, men på dødballer i mot har det ikke gått bra. Men vi føler vi har fått orden på dette i de siste par kampene. Nå må vi bare jobbe videre med dette, legger han til.

Carragher anser det som viktig at man nå opprettholder seiersrekken de røde har startet på, slik at spillerne virkelig føler at de har kommet i flytsonen.

- Det er fortsatt tidlig i sesongen, og først når vi har klart å spille 10-15 kamper uten å gå på tap vil vi føle at vi har funnet formen. Vi har hatt en litt svak start, men å tape to kamper er ikke en katastrofe, akkurat som det å vinne tre kamper ikke nødvendigvis betyr at vi er i toppform.

U18 møter Sunderland borte
Liverpool U18 spiller borte mot Sunderland på Academy of Light klokken 13.30 i dag. De røde står bokført med to seire og to tap på sine fire første kamper, og møter enn tøff motstander i nordøst. Sunderland vant nemlig hele 3-0 over Bolton sist helg. De slo også Fulham 1-0, men står bokført med bortetap mot Leicester og Everton. Sunderland-trener Kevin Ball forventer at røde vil bite godt fra seg. Liverpool har som kjent også slått Fulham (3-1), men tapte i likhet med Sunderland for Leceister (3-0).

- Vi vet Liverpool vil være en vanskelig motstander for oss. De bruker millionbeløp på sitt akademi, og henter inn spillere fra hele kloden. Jeg forventer at de vil være teknisk gode, og jeg føler meg sikker på at de er giret opp foran denne kampen. Du vet at Liverpool-spillerne vil kjempe for seieren, da de er stolte over klubben de spiller for, uttaler Ball til Sunderlands offisielle nettside.