Carra på trenerbenken

Jamie Carragher skal være med å dele ansvaret for et stjernelag som skal møte Liverpools legender fra 1989, styrt av Kenny Dalglish, i en kamp hvor inntektene går til egen kreftavdeling.

14.mai spilles en kamp på Anfield til inntekt for "Marina Dalglish Appeal". Kona til Kenny var tidligere rammet av kreft og ekteparet har siden skaffet millioner til kreftsaken, og nå vil man hente midler slik at det kan bli bygget en egen avdeling for strålebehandling på universitetssykehuset i Aintree.

Kampen er basert på det Liverpool som vant FA-Cupen i 1989, etter å ha opplevd tragedien på Hillsborough i semifinalen det samme året. Spillere fra Nottingham Forest og Everton vil også være involvert.

Jamie Carragher vil lede et All Stars lag, ved siden av Phil Thompson og Ricky Tomlinson. Tomlinson er en kjent skuespiller på Merseyside som bl.a. har karikert Englands manager gjennom figuren Mike Bassett på film.

Dalglish skal lede legendene fra Liverpool, sammen med Roy Evans og Ronnie Moran.

- Vi har fått tak i mange spillere fra ulike plasser, sa King Kenny på en pressekonferanse på Anfield i dag.

- Vi har John Aldridge, Ian Rush, Peter Beardsley, Ronnie Whelan, Gary Gillespie, Jan Mølby, Gary Ablett og Steve Staunton av de eldre gutta. Folk som Robbie Fowler, Jamie Redknapp, Steve McManaman, Gary McAllister og Don Hutchison skal også spille. De har forhåpentligvis mer energi og kan komme inn for de eldre.

- Vi kommer også til å ha Paul Harrison i mål, som mistet sin far og onkel på Hillsborough. Paul var profesjonell i Liverpool for noen år siden og det betyr mye for ham å være involvert.

- Det er en mulighet for spillerne til å snøre på seg støvlene igjen og ha det gøy, og vi har også fått med ganske mange som vil støtte oss økonomisk. Dette er flott for byen.

En annen som vil møte opp er Alan Hansen, Liverpools legendariske midtstopper.

- Jeg ser definitivt ikke frem til å spille, hevder imidlertid ?Jocky? Hansen.

- Det siste gangen jeg spilte fotballe var gjenforeningskamp fra finalelaget i 86 og jeg holdt ut i 22 minutter - jeg kommer ikke til å slå det. Trolig varer jeg i to minutter, men jeg ser fram til å møte gamle kjente igjen.

- 20-års dagen for Hillsborough var veldig gripende og den ble ypperlig dekket av media.

- Du må bare beundre hva Kenny og Marina har gjort, det har lagt ned utrolig mye hardt arbeid. Det vil bli en stor dag for alle.