Carra Testimonial Dinner AVLYST!

Det er med stor beklagelse at vi er nødt til å gå til det skritt å avlyse den store kvelden i Oslo 28. mars. Hovedpersonen har dessverre måtte melde avbud.

Etter at vi gikk ut med innbydelse til å melde seg på "Jamie Carraghers Testimonial Dinner" rett før jul, var nesten salen på Radisson SAS Scandinavia fylt opp da vi dessverre mottok beskjeden om at hovedpersonen likevel ikke kunne komme.

Jamie Carraghers foretningspartner, Paul Flanaghan, beklager sterkt den oppståtte situasjonen ovenfor Supporterklubben og lover at de skal forsøke å gjøre det godt igjen ved en senere anledning.

- Vi er både skuffet og lei oss, ikke minst ovenfor de mange som allerede hadde meldt seg på. Dessverre oppstår det av og til endringer i timeplanen for en toppidrettsutøver. Det har det gjort nå, og Carra kan derfor ikke komme til Oslo som planlagt. Vi beklager veldig og er oppriktig lei oss for det.

Supporterklubben vil også beklage den oppståtte situasjonen ovenfor alle som var påmeldte, men hadde til syvende og sist ingen annen mulighet enn å avlyse.

- Vi så virkelig frem til en festkveld sammen med en virkelig Liverpoollegende, sier daglig leder Tore Hansen i en kommentar, og det er tragisk å måtte avlyse et slikt arrangement. Dette var det mange av våre medlemmer som hadde sett frem til, og det er veldig kjedelig for alle involverte å måtte avlyse. Til syvende og sist hadde vi ikke noe valg da Liverpools visekaptein - og hovedattraksjonen selv, måtte melde avbud.

Har du betalt påmeldingen?
Dersom du har betalt påmeldingen til middagen så send en mail til [email protected] og oppgi, navn, adresse og kontonummer for tilbakeføring av pengene. Dersom du ikke har rukket å betale enda kan du bare kaste giroen.

Hotellrom SAS: De av dere som har bestilt rom på SAS Scandinavia må huske på å avbestille disse. Dette kan gjøres på telefon: 02525 eller på email: [email protected]
Hvis dere likevel ønsker å beholde hotellbookingen kan dere bare forholde dere i ro. Samme spesialpris vil gjelde.