Carragher hyller rekordholder

Jamie Carragher hyller toppscorer Fernando Torres etter at Liverpools nummer ni scoret vinnermålet mot Aston Villa på overtid. Spissen ble den raskeste til å nå 50 ligamål i klubbens historie.

Fernando Torres trengte kun 72 ligakamper på å score 50 mål.
- Fernando Torres er en stor spiller, en spiss i verdensklasse. Å slå spillere som Ian Rush, Michael Owen, Robbie Fowler og Roger Hunt til 50 ligamål sier egentlig alt om ham, uttaler Jamie Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Å være på toppen av den listen viser hvilken stor spiller han er. Det er derfor vi betalte de pengene for ham.

Seieren på Villa Park gjør at de røde ligger fire poeng bak fjerdeplasserte Tottenham.
- Det er et flott resultat for oss. Det gjør at vi ligger nærmere Aston Villa. Én kamp kan utgjøre forskjellen. Hvis vi hadde tapt denne kampen, ville folk ha avskrevet oss i kampen om en plass blant de fire beste, så vi har gitt oss selv en mulighet til å kjempe om den.

- Aston Villa har vært der oppe sammen med Everton de seneste årene. Nå er Manchester City der oppe, og Tottenham gjør det meget bra.

- Det er mange lag som ønsker å havne i topp fire. Det var langt mer enn bare tre poeng i kveld. Vi har vist at vi fortsatt kjemper om det.

- Jeg har ikke sett på tabellen på en stund, men det var en viktig seier for oss. Hvis vi kan beseire Tottenham i vår neste ligakamp, vil vi være helt med.

- Det er alltid flott å få et sent vinnermål. Dere kunne se mot slutten hav resultatet betydde for våre supportere og spillere. Vi har hatt våre opp- og nedturer denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi få til en god rekke med kamper nå.

- Vi visste hvor viktig denne kampen var. Villa har hatt en god rekke med kamper. De er et topplag med gode spillere og en fremragende manager. Det er alltid vanskelig å komme hit. Det var ikke for mange sjanser i kampen, men det var flott å få seieren.

Listen over hvor mange kamper de ulike målscorerne har brukt på å nå 50 ligascoringer for klubben.
72 Fernando Torres
80 Sam Raybould
80 Albert Stubbins
81 Roger Hunt
82 Jack Parkinson
83 John Aldridge
84 Ian Rush
88 Robbie Fowler
90 Gordon Hodgson
98 Harry Chambers
98 Kenny Dalglish
98 Michael Owen
104 Joe Hewitt
105 Ian St John
111 John Barnes
114 Robert Robinson
116 John Toshack
121 David Johnson
125 Dick Forshaw
125 Tom Miller
129 Jimmy Melia
139 Jack Balmer
160 Berry Niewenhuys
162 Alf Hanson
167 Billy Liddell
175 Kevin Keegan
208 Jack Cox
221 Terry McDermott
269 Ray Kennedy
271 Arthur Goddard
280 Alan A'Court
281 Steven Gerrard
302 Steve Heighway