Carragher ikke fornøyd med formen

Carragher innrømmer at han og backrekken har slitt i sesonginnledningen. Håper å snart finne tilbake til sitt beste. Liverpool har like mange poeng som Man Utd hadde på denne tiden i fjor.

Jamie Carragher har slitt med formen denne sesongen, men håper at det ikke er lenge før han og Liverpools forsvarer tetter igjen bakover.
- Vi spiller ikke bra i backrekken, og jeg spiller ikke bra selv, sier Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Jeg må komme i bedre form. Forhåpentligvis kommer det i de neste par kampene.

- De seneste fem seks årene har vi som lag blitt kjent for å holde buret rent mange ganger og for holde tett bakover. Jeg tror det er grunnen til at vi får litt mer kritikk fordi folk forventer ikke det av Liverpool, og det med rette.

- Vi tar i mot hyllest når det går bra, så vi må ta kritikk når det ikke går så bra.

- Jeg vet at jeg må forbedre meg selv, og vi har også behov for å forbedre oss som lag.

Ingen lag har vunnet ligaen etter å tapt tre av de første åtte kampene siden Manchester United ble ligamester i 1967. Carragher innrømmer at åpningen gjør jakten på ligatittel nummer 19 vanskeligere, men en annen statistikk gjør visekapteinen likevel optimistisk.
- Du kan forme statistikken slik du ønsker at den skal se ut. Vi har nå samme antall poeng som Manchester United hadde på dette tidspunktet forrige sesong. Det er en annen statistikk dere kan se på fordi de gikk hen og vant ligaen med 90 poeng.

- Uansett hvilken statistikk dere legger frem for oss, vet vi at vi ikke har fått en god start. Vi trenger ikke å se på dem. Vi vet selv at vi ikke har prestert så bra som vi hadde ønsket i visse kamper. Vi må nå få orden på det.

- Poeng er det som teller og hvor mange du ender opp med på slutten av sesongen. Vi har tapt seks kamper de to seneste Premier League-sesongene.

- Å tape så få på 76 kamper er en prestasjon, og vi har fremdeles ikke vunnet ligaen. Man United har tapt flere enn oss og de har vunnet ligaen de seneste to årene.

- Så det vi er opptatt av nå er å få poeng om bord.