Carragher klar for City-kampen

Carragher er skuffet over Birmingham-kampen, og håper Liverpool klarer å ta tre poeng mot City. Gareth Barry blir inspirert av stemningen på Anfield. På tide med seier for City, mener han.

Jamie Carragher er tilbake etter å ha sonet en kamps karantene mot Birmingham. Han så 2-2-oppgjøret fra tribunen, og mener de røde gjorde nok til å ta tre poeng. Liverpool har kun én seier på ni kamper. Carragher synes det er på tide å snu trenden, og det bør begynne mot Manchester City i morgen.
- Jeg var på Birmingham-kampen. Akkurat som alle andre var jeg skuffet over resultatet, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Den kamprekken vi har vært igjennom har selvsagt ikke vært bra, så det kunne gjort seg med en seier for å komme i gang igjen.

- Desto lenger perioden varer, jo dypere må du trolig se enn bare uflaks eller dommeravgjørelser. Vi må alle forbedre oss på banen. Men mot Birmingham så jeg at vi var veldig uheldige.

- Målet Cameron Jerome scoret og sendte dem foran med 2-1 før pause var et drømmetreff. Men ut i fra spill og sjanser synes jeg vi var uheldige som ikke tok alle tre poengene.

- Når man ser på presset som lå på oss før kampen, pluss alle spillerne vi manglet, så bare gjør det frustrasjonen verre.

Carragher håpet at 2-0-seieren mot Manchester United i oktober skulle få de røde i gang igjen. Men deretter ble det uavgjort mot Arsenal, tap mot Fulham og poengdeling mot Lyon og Birmingham.
- Jeg er sikker på at det bygges opp til City-kampen ved at alle snakker om den. Det er en ny kamp hvor alle vil følge med på oss igjen. Vi må forsøke å gjøre det vi gjorde mot Manchester United. Vi må holde sammen som et lag, med fansen bak oss og gjøre et ordentlig forsøk.

- Man City er en ny stor kamp for oss. Vi ligger jevnt i ligaen. Med et riktig resultat i en slik kamp kan vi få sesongen tilbake på rett kjøl.

- Vi trodde det skulle bli tilfelle etter at vi slo United, men det ble ikke slik.

- De eneste som kan forandre på det er spillerne på banen, manageren og støtteapparatet.

- Det finnes ingen hemmeligheter i fotball. Det handler om hardt arbeid på treningsfeltet og holde det gående. Forhåpentligvis kan vi ha litt flaks med skader, få noen spillere tilbake og fortsette videre.

Barry inspirert av stemningen på Anfield
Rafael Benítez var en stund interessert i kjøpe Gareth Barry fra Aston Villa, men midtbanespilleren valgte heller Manchester City. Liverpools motstander i morgen har fem uavgjorte på rad, noe som er svakere enn forventet.

- Denne perioden har vært frustrerende. I de seneste to kampene har vi følt at vi burde hentet alle tre poengene, sier Barry til mcfc.co.uk.

- Det er meget skuffende å slippe inn to sene mål etter å ha ledet hjemme, men forhåpentligvis kan Liverpool bli den perfekte kampen for oss for å komme over frustrasjonen og komme i gang med sesongen igjen.

Etter poengtap mot Birmingham, Burnley og Wigan håper Barry at laget kan heve seg mot Liverpool.
- Det alltid stort å spille på Anfield. Det er en av de beste stadionene og en av de beste stemningene du noen gang kan få på en fotballstadion.

- Det er alltid en vanskelig plass å reise til. Det forventes at Liverpool gjør det bra på hjemmebane, så det blir vanskelig for oss. Det forventer vi.

- Du kan ikke reise med frykt til et sted som Anfield, og med de spillerne vi har i troppen bør vi ikke gjøre det heller.

- Vi er bortelaget. Dersom vi kan få et resultat, vil det være en stor bonus for oss.