Carragher klar for Craven Cottage

Jamie Carragher er forberedt på tøffe tak på Craven Cottage lørdag ettermiddag. Liverpools visekaptein trekker frem Danny Murphy som Fulhams beste spiller.

Jamie Carragher avslører til Liverpoolfc.tv at han har takket tidligere lagkamerat Danny Murphy for hjelpen, etter at Murphy scoret på straffespark og bidro til at Fulham slo Manchester United i siste ligarunde før landskampavbrekket. London-klubbens 2-0 seier bidro sterkt til at de røde igjen er med i kampen om å vinne Premier League denne seosngen.

- Jeg sendte Danny en tekstmelding og ønsket ham lykke til før kampen, og en ny tekstmelding for å takke ham etter kampen. Han gjorde oss en tjeneste, men nå må vi ta vare på muligheten dette har gitt oss, sier Liverpools visekaptein.

På lørdag er det Liverpools tur til å gjeste Fulham, og da gjelder det å ikke ta lett på oppgaven. Hvittrøyene har nemlig vunnet ni kamper hjemme på Craven Cottage denne sesongen. I tillegg til skalpen til Manchester United, klarte heller ikke Arsenal og Chelsea å få med seg full poengpott når det besøkte Fulham. Carragher er således fullt klar over at Roy Hodgsons menn blir en stor utfordring i helgen.

- Danny Murphy har trolig vært Fulhams beste spiller denne sesongen, sammen med Brede Hangeland i forsvaret. Danny er kaptein, og spiller i en mer defensiv rolle nå. Han organiserer folkene rundt seg, sier Carra.

- Danny er meget rutinert, så vi vet dette blir vanskelig. Det er nå opp til oss å prøve og slå dem, men da må vi stoppe Danny Murphy. Han er nøkkelen til deres suksess, legger midtstopperen til.

- Chelsea klarte bare uavgjort på Craven Cottage, og Fulham beseiret Arsenal der tidligere i sesongen. Vi klarte ikke å slå Fulham på Anfield, så vi snakker om en veldig tøff kamp for vår del. Vi må sørge for at vi viser oss fra vår beste side, og ikke avgir poeng i denne kampen.

En Liverpool-seier ved Themsens bredder vil medføre at de røde inntar tabelltoppen i Premier League. Manchester United spiller nemlig først på søndag, mot Aston Villa på Old Trafford.

- Vi har en mulighet til å innta tabelltoppen, ettersom United har søndagskamp. Den muligheten må vi ta vare på. Vi må ta tre poeng i alle våre resterende kamper om vi skal ta igjen United. Uavgjort holder ikke for vår del, selv om vi vil innta tabelltoppen om det blir poengdeling også, på grunn av bedre målforskjell enn United. Når kampen avsluttes på lørdag, ønsker vi å toppe ligaen.

- Jeg forventet ikke at United skulle tape to kamper på rappen. Men slikt kan skje i tittelkampen i England. Alle kamper er vanskelige. At United taper to kamper på rad viser bare hvor bra vi har gjort det denne sesongen, ettersom vi kun har tapt to kamper gjennom hele sesongen. United har fortsatt en kamp til gode på oss, men fra nå og frem til sesongslutt er målet vårt å vinne samtlige kamper og sørge for at de ikke får nyte godt av hengekampen sin, avslutter 31-åringen.