Carragher vil ha ro i rekkene

Carragher synes pre-season blir forstyrret av spekulasjonene rundt Alonso og Mascherano. United kommer alltid sterkt tilbake etter salg av gode spillere. City har gjort mange lure kjøp.

Jamie Carragher håper at Xabi Alonso og Javier Mascherano forplikter seg til å fortsette i Liverpool. Det har vært mange spekulasjoner om duoen kommer til å forlate klubben, og nå det begynner å se ut som at Alonso er på vei til Real Madrid. Det er snart to uker siden Carragher uttrykte bekymring over at overgangsspekulasjonene forstyrret sesongoppkjøringen. Nå synes midtstopperen definitivt at det er på tide å få løst transfersagaene.
- Når vi har vært så tett på som vi var forrige sesong, ønsker vi ikke å miste noen i spillerstallen. Jeg vil si at jeg ikke ønsker å miste noen av våre innflytelsesrike spillere, sier Carragher til People.

- Jeg nevner ikke navn, men det har versert historier om at enkelte spillere kan komme til å forlate klubben. Det er viktig at dette blir løst før heller enn senere.

- Det siste vi ønsker er å ta fatt på den nye sesongen uten å vite om noen kommer til å dra før overgangsvinduet stenger.

- Desto raskere disse tingene kan løses jo bedre er det. Da kan vi konsentrere oss om å vinne fotballkamper.

Jamie Carragher vet at Manchester United blir en tøff konkurrent også kommende sesong, selv etter at Carlos Tevez og Cristiano Ronaldo har skiftet klubb.
- I løpet av årene har managere som Alex Ferguson og Arsene Wenger, som begge har holdt på lenge, kommet under press for å gjenskape vinnerlag når de har mistet store spillere.

- Men de har alltid kommet opp med svarene. Jeg tror man vil være dum ved å stille spørsmål eller spekulere på om hva United gjør eller om de kommer til å være svakere eller sterkere.

- Ronaldo var en stor spiller, men de var ikke et enmannslag. Deres forsvar er utmerket. De har fremdeles Rooney som er en av de beste spillerne i verden.

Carragher mener at Manchester City blir å regne med i Premier League kommende sesong.
- Jeg synes at Mark Hughes har vært lur denne sommeren. Etter å ha hentet topp kvalitetsspillere fra utlandet forrige sesong, har han konsentrert seg om spillere som har spilt i Premier League tidligere.

- Tevez, Adebayor, Barry, Toure og Santa Cruz vet hva ligaen handler om. Jeg vil ikke forsøke å gjette på hva som vil skje med City. Jeg tror alle innen fotballen er interessert i å se hvordan de kommer til å gjøre det denne sesongen.

- Jeg kan ikke vente på å se hvem de kjøper neste gang og hvordan Mark Hughes får dem til å passe inn i en formasjon. Det er det store spørsmålet alle stiller.