Carson tilgjengelig mot de røde

Scott Carson er en av tre fra WBA som er blitt friskmeldte til møtet med Liverpool. Manager Tony Mowbray tror det er fordel å spille på søndag. Borja Valero i fotsporet til Alvaro Arbeloa.

Tre fortsatt skadet
Den tidligere røde keeperen Scott Carson er friskmeldt til søndagens ligakamp mot Liverpool, sammen med venstreback Paul Robinson og midtbanespiller Robert Koren. Veteranen Dean Kiely ble imidlertid kåret til lagets beste da han var vikar i mål i seieren mot Wigan sist helg og det er et spørsmål om Carson vil få plassen tilbake.

Midtbanespilleren Graham Dorrans, som har kommet inn på startoppstillingen til WBA de siste ukene, er ute for resten av sesongen med et brudd i mellombenet i foten. James Morrison og Abdoulaye Meite er heller ikke blitt klare av sine skader.

Skjebnen avgjort for LFC og WBA?
Manageren hos West Bromwich, Tony Mowbray, sier til klubbens hjemmeside at han tror det kan bli en fordel at begge klubber kan vite mer om sin skjebne siden de spiller på søndag.

Liverpool vil være henvist til i beste fall sølv dersom Manchester United tar poeng mot Arsenal på lørdag, mens de tre lagene over West Bromwich på tabellen også spiller før kampen på The Hawthorns. Hvis både Hull og Newcastle skulle vinne sine kamper vil WBA så godt som være klare for The Premiership.

- Vi må bare å være positive og sikre oss et godt resultat, sier Mowbray.

- Kampen på søndag kan bli svært interessant, avhengig av hva Manchester United gjør og andre resultater på lørdag.

- Vi kan ha en situasjon hvor ingen av lagene har noe å spille for. Vi kan også ha en situasjon hvor begge lagene er desperate etter å vinne.

- Når du går til en kamp og har en følelse av hva som må til vil det være en fordel. Hvis et poeng ikke er godt nok og du ligger under med 1-0 med en halvtime igjen, er det ingen vits i å beholde samme formasjon og prøve å gjøre det til en sjansefattig kamp. En er nødt til å gjøre noe annerledes, og det er en fordel å vite det.

- Det hjelper deg i å aksjonere, når en skal gå rett i angrep eller hvordan man skal legge det opp, siden du vet hva som behøves.


Gamle kompiser møtes
Midtbanespilleren til WBA, Borja Valero, og Alvaro Abeloa, spilte sammen i Real Madrid. Valero sier at landsmannen Arbeloa har hjulpet ham til å etablere seg i England.

- Jeg snakker med Arbeloa hver uke, sier Valero. ? Det har vært til god hjelp for meg, siden han vet alt om England etter å ha vært her i nesten tre år. Han har vært til stor hjelp både for meg selv og min kone under min første sesong i England.

- Det er vanskelig for spanske fotballspillere å komme hit, siden fotballen er så forskjellig. Du behøver å spille mange kamper før du kan spille som en engelsk spiller.

- Arbeloa er inne i sin tredje sesong og det har trolig vært hans beste. Jo mer jeg spiller i England, jo bedre vil jeg bli.

- Jeg sa til Alvaro at de ikke har noen sjanse til å vinne ligaen så de kan la oss få de tre poengene som vi kan holde oss, forteller 24-åringen med glimt i øyet. - Det kommer til å bli vanskelig, trolig en av årets vanskeligste kamper.