Champions League-trekning kl. 12.00

I dag finner trekningen av kvart- og semfinalene i Champions League sted i Nyon. Seansen overføres direkte både på Eurosport og Viasat Sport kl 12.00. Rafael Benitez håper å unngå de engelske lagene.

Rafael Benitez håper å unngå engelsk motstand i kvartfinalen i Champions League. De røde kan som kjent trekke både Arsenal, Manchester United og Chelsea i kvartfinalen. Spanjolen håper i stedet å trekke enten Villarreal, Porto, Barcelona eller Bayern München.

- Uansett hvem vi trekker vil vi møte tøff motstand. Jeg ønsker helt klart å unngå de engelske klubbene på dette stadiet, fordi vi kjenner hverandre så godt. Når det gjelder de øvrige klubbene, spiller det ingen rolle hvem vi trekker. Vi har sterk nok tro på oss selv til å møte hvem det skal være, men det blir tøft, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

Den hollandske fotballegenden Johan Cruyff uttalte tidligere i uken at alle de andre lagene vil ønske å unngå Liverpool, noe som får Benitez til å trekke på smilebåndet.

- Uttalelsen gleder meg, for det viser at folk ser på oss som en trussel. Det er positivt når det kommer fra en kar som Johan Cruyff.

Benitez forteller ellers at han ikke får tid til å følge trekningen direkte på TV.

- Nei, det tror jeg ikke passer med timeplanen. Jeg kan ikke forandre noe ved trekningen uansett, og det vil være 100 personer som forteller meg hvordan trekningen gikk så snart den er foretatt. Så jeg vil jobbe i stedet.