Coady debuterte med seier

Conor Coady fikk sin debut for England U16. Hansen ikke involvert. Hillsborough-singel selger godt. Bud på Montreal Canadiens. Free Michael Shields. Fowler har bursdag. Baros sparket fra landslaget.

Juniorlagets Conor Coady startet på benken, men ble byttet inn til sin debut da England U16 åpnet Montaigu-turneringen med å vinne 3-1 mot Russland U16. Engelskmennene møter De forente arabiske emirater i kveld.

Hansen ikke involvert
Danmark U19 deltar for tiden i en firenasjonersturnering i Portugal. Martin Hansen var ikke involvert da Danmark tapte 0-2 i sin første kamp mot vertsnasjonen. Tsjekkia er neste motstander i kveld.

I ferd med å selge Montreal Canadiens
Det ser ut som George Gillett er klar og villig til å selge Montreal Canadiens. Ifølge Toronto Sun har det kommet inn flere innledende bud på NHL-klubben.

Bra salg for Hillsborough-CD
Liverpool Daily Post skriver at salget av den nye versjonen av Fields of Anfield Road går strålende. Singelen som har kommet ut i forbindelse med 20-årsdagen for Hillsborough-tragendien, har allerede kommet inn på topp 20-listen i midtuken. Alle inntektene går til Hillsborough Family Support Group.

Free Michael Shields
Free Michael Shields Campaign avholder en marsj til støtte for Michael Shields og hans familie i forbindelse med Blackburn-kampen kommende lørdag. Oppmøte er utenfor St. George's Hall klokken 10.30 lokal tid. De er overbevist om at Michael Shields er uskyldig dømt og krever ham løslatt. De vil minne Jack Straw og Merseyside Police på at de er forferdet over rettssaken.

Fowler har bursdag
Liverpool-legenden Robbi Fowler fyller 34 år i dag. Liverpool.no gratulerer!

Baros sparket fra landslaget
Milan Baros er en av flere spillere som har fått sparken fra det tsjekkiske landslaget på ubestemt tid for å ha slukket sorgene på ei kro etter 1-2-tapet mot Slovakia i forrige uke.