Dalla Valle snytt for reservelagsdebut

Gary Ablett hadde planlagt å la finske Lauri Dalla Valle debutere for Liverpools reservelag i går kveld, men planen gikk i vasken grunnet en skade på Emmanuel Mendy.

Gary Ablett mener at Liverpools reservelag spilte en utsøkt andreomgang da de røde klarte 2-2 mot Manchester United i Warrington i går kveld. Jay Spearing kom inn fra benken like før pause, og bidro på mange måter til å snu kampen for de røde. Ablett mener nå at de siste 45 minuttene i denne kampen har satt standarden for reservelaget med tanke på resten av sesongen. Liverpools reservelag har seks ligakamper igjen å spille.

- Vi er litt skuffet over at vi ikke vant kampen, men United spilte bra etter vår tidlige scoring. Vi presset dem ikke høyt nok og hardt nok, og det gjorde ting enkelt for dem. Vi var skuffet over å ligge under 2-1 ved pause, og ikke minst var vi skuffet over hvordan vi hadde spilt. Vi gjorde det helt klart for spillerne at vi forventet mer av dem, og jeg syntes de spilte utmerket i andre omgang, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Spillerne ga alt, og var helt utslitt da de kom inn i garderoben etter kampen. Vi sa til dem at de må være like slitne etter alle kamper heretter, ikke bare mot United. Med den innsatsen vi la for dagen, fortjente vi poeng fra denne kampen.

- Jay Spearing var veldig sentral etter pause. Det er slik han er. Han fikk alle med seg, og satte standarden. Taklet og spilte ballen enkelt og greit. Det er sånn han bruker å spille.

Ablett avslører også at Lauri Dalla Valle ville ha fått sin reservelagsdebut om det ikke hadde vært for at Emmanuel Mendy ble skadet og måtte erstattes av Ronald Huth mot tampen av kampen.

- Vi skulle til å sette inn Dalla Valle for å utnytte hans hurtighet mot slutten av kampen, men vi måtte ta Mendy av banen da han fikk en smell, så planen gikk i vasken, avslutter Ablett.