Dansk talent nær overgang

Rapporter fra Danmark tyder på at den 16-årige midtbanespilleren Nikolaj Køhlert fra Esbjerg fB kommer til å signere en treårskontrakt med Liverpool i løpet av kort tid.

Stortalentet Nikolaj Beier Køhlert (født 21.januar 1993) fra Esbjerg fB kommer etter all sannsynlighet til Liverpool på en treårig avtale. Det skriver JydskeVestkysten i dag. Avtalen er ennå ikke underskrevet, men avisen  erfarer at det ikke vil gå lang tid før den unge spilleren, med seks kamper på U16-landslaget, setter sin signatur på en kontrakt med de røde.

Verken Liverpool, EfB, Køhlert selv eller hans agent, den tidligere landslagsspilleren Allan Nielsen. Ønsker å bekrefte klubbskiftet. Men klubbene skal være enige om det økonomiske. Når Køhlert vender hjem fra ferie om en ukes tid skal han forhandle om sine personlige betingelse, skriver JydskeVestkysten.

Liverpool skal ha fått øynene opp for Køhlert da han for en måned siden var på prøve i klubben, han betegnes om en energisk midtbanespiller med god teknikk og nese for scoringer. Det er meningen at han skal være på Liverpools akademi det første året. Deretter er planen at han skal bli innlemmet på reservelaget.