Dansk toppdommer: - LFC bør få omkamp

Den danske toppdommeren Claus Bo Larsen mener at Sunderland v Liverpool må spilles på nytt etter dommertabbe. - Det hadde helt klart blitt utfallet her i Danmark, uttaler Bo Larsen.

Bo Larsen mener at Liverpool FC med full rett kan kreve, og få, omkamp etter dagens kontroversielle seiersmål på Stadium of Light.

- Det står helt klart i reglene at dersom en gjenstand er kastet inn på banen så skal dommeren avbryte spille, og deretter starte kampen igjen med en dropp, sier Bo Larsen til Onside.dk.

Den danske toppdommeren er helt sikker på at badeballmålet i Sunderland vil få etterspill.

- Jeg vil bli overrasket om Liverpool ikke legger inn protest med en gang. Dersom det var her i Danmark er jeg sikker på at det ville blitt spilt ny kamp. Dette er jo det samme som om det kommer en hund inn på banen, og ballen treffer hunden og går i mål, forklarer Bo Larsen.

- Dette er ikke fair overfor noen. Dette er jo ikke noe som keeper eller spillere kunne gjøre noe som helst med. Jeg er spent på hva som skjer, men jeg kan ikke forestille meg annet enn at kampen må spilles på ny. Jeg vil med 99% sikkerhet si at kampen ville ha blitt spilt på ny her hjemme, avslutter han.