Dedikerer cupseieren til de 96

Thomas Ince dedikerer i dag juniorlagets semifinaleseier over Birmingham til de 96 ofrene for Hillsborough-tragedien, etter å ha overvært en følelsesladet minnestund på onsdag.

- Vi var tilstede under minnestunden, og det var utrolig å se respekten supporterne viste til Hillsborough-ofrene og de etterlatte. Det var en inspirasjon for oss, sier sønnen til Paul Ince til Liverpoolfc.tv.

- Vi visste at vi ikke bare spilte for en potensiell finale. Kampen i går kveld var også vår sjanse til å hedre de 96 som døde. Derfor var det flott å vinne 3-0, noe jeg håper bidro til å gjøre ære på de 96.

Ince bidro sterkt til det fine resultatet på St Andrews, i sin rolle like bak spissen Lauri Dalla Valle.

- Jeg har spilt i den posisjonen de siste kampene. Det bidrar til at jeg finner rom mellom midtbanen og backrekka til motstanderen, noe som gjør at jeg kan få spille på mine styrker. Jeg trives i rollen, og føler jeg blir mer involvert i spillet enn ute på vingen.

Juniorene ledet som kjent 3-0 allerede ved pause i går kveld, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene i andre omgang.

- Det hjalp på nervene å gå til pause med en solid ledelse, men vi ble litt for ukonsentrerte i andre omgang. Enkelte av spillerne virket også slitne. Men nå kan vi jobbe på trening, og forhåpentligvis spiller vi likedan som i denne førsteomgangen i hele returkampen.