Degen håper på en ny start

Philipp Degen håper at han har lagt skademarerittet bak seg. Han ser frem til å kjempe om en plass på laget, og vil gjøre alt for å gi et positivt inntrykk.

Philipp Degen mistet stort sett hele forrige sesong grunnet ulike skader. Hittil under pre-season har sveitseren vært involvert i alle kampene. Han håper nå at alle skadeproblemene er et tilbakelagt stadium, så han kan kjempe med Glen Johnson og Alvaro Arbeloa om en plass på høyrebacken.
- Det siste året var et veldig trist år for meg, sier Degen til Liverpoolfc.tv. 

- Jeg har jobbet hardt i løpet av ferien. Nå føler jeg meg virkelig bra. Jeg er ennå ikke i 100% kampform, men jeg føler meg bedre hver dag.

- Det er en ny sesong og en ny start for meg. Jeg har aldri tidligere hatt en sesong som sist sesong hvor jeg har vært skadet hele tiden. Jeg kom til en ny klubb og ønsket å vise meg frem, men det var ikke mulig.

- Jeg var skadet, skadet, skadet. Jeg vet fansen tenkte at jeg er en slik type spiller, men det er ikke sant. Jeg ønsker å kjempe for å bevise hva jeg er god for nå. Det er derfor jeg ser sånn frem til dette året.

Rafael Benítez har brukt £16M på Glen Johnson fra Portsmouth. Degen er klar over at han må kjempe om høyrebackplassen.
- Det er livet i en stor klubb som Liverpool. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å vise hva jeg kan gjøre. Det er det viktigste for meg.