Degen klar for større oppgaver

Degen føler seg klar for å debutere i ligaen. Benfica interessert i Cavalieri. Nytt utlån for Martin? Shearer stoler på Owen. Ingen kontakt med El Hamdaouis agent.

Philipp Degen føler seg klar til å debutere i Premier League for Liverpool. Sveitseren har slitt med fire større skader etter overgangen fra Borussia Dortmund i sommer. Derfor har høyrebacken kun fått spille to førstelagskamper for de røde denne sesongen. Den seneste uken har han imidlertid vært involvert to ganger med reservelaget.
- Jeg er klar. Jeg har spilt to ganger på en uke, vunnet mange dueller og jeg har ikke følt noen smerte, uttaler Degen.

Shearer stoler på Owen
Newcastle har kun scoret fire mål på de seneste ni ligakampene. Alan Shearer stoler på at Michael Owen kan finne veien til nettmaskene mot Liverpool.
- Michael var like skuffet som andre over missen her om dagen. Det ville være urettferdig av meg å ikke nevne Mark (Viduka) eller Oba (Martins) ettersom de var like skuffet. Hvis vi skaper sjanser på søndag, så er vi ute etter å sette dem. Vi vil i det minste få én sjanse, men klarer vi å tette igjen bakover?

Benfica interessert i Cavalieri
Den portugisiske sportsavisen A Bola skriver at representanter for Benfica har møtt Rafael Benítez for å få i stand en låneavtale for Diego Cavalieri. 26-åringen kom fra Palmeiras i fjor sommer og signerte da en treårskontrakt med Liverpool. Han har foreløpig fått kun fire opptredener for Anfield-klubben. Pepe Reina er det soleklare førstevalget mellom stengene. 

Nytt utlån for David Martin?
Ifølge rapportene ønsker Rafael Benítez å leie ut David Martin på nytt neste sesong for at keeperen skal få mer erfaring. 23-åringen har spilt 30 kamper for League One-mesterne Leicester denne sesongen, men har ikke vært i aksjon siden 14.februar grunnet skade.

Ingen kontakt med El Hamdaouis agent
Det rapporteres også at Liverpool og Arsenal skal være interessert i AZ Alkmaars marokkanske spiss Mounir El Hamdaoui. 24-åringens agent, Ron Ravel, har imidlertid ikke hørt noe fra klubbene.
- Jeg er klar over ryktene om Liverpool og Arsenal, men jeg har ikke hørt noe, sier Ravel til skysports.com.
Hamdaoui har kontrakt med de nykårede nederlandske ligamesterne frem til 2012.