Demonstrasjon på søndag

Supportergruppen Spirit of Shankly arrangerer protestmarsj mot eierne før Liverpool v Man Utd førstkommende søndag, en kamp George Gillett og Tom Hicks har tenkt å overvære.

Spirit of Shankly oppfordrer alle til å være med på marsjen som starter kl 12.00 lokal tid fra supporterklubben i 212 Lower Breck Road.
"Dette er en perfekt mulighet for oss alle, til å opptre som en, snakke som en, med én klar beskjed - Tom og George, dere er ikke velkommen her!", skriver SOS i en oppfordring.

"Hvis du bryr deg om fremtiden til denne fotballklubben bør du gjøre det du kan for å være med på denne marsjen. Du behøver ikke å være medlem av SOS for å delta. Uansett resultatet mot Lyon, denne klubben står på knærne. Ikke stå og se på at den dør."

Supportergruppen har sendt følgende brev til George Gillett og Tom Hicks:

Kjære Tom/George

Dere har vært hos vår klubb i over to og et halvt år nå. Hva har dere oppnådd på den tiden? Veldig lite, annet enn å sørget for at dere er hatet av fansen, og at alle utgifter dere har hatt i forbindelse med reiser til Liverpool har blitt dekket for å se det merkelige spillet kalt "soccer". Unnskyld tonen, men for å være ærlig bryr ikke vi som fans oss om hva dere tenker lenger.

Alt vi bryr oss om er vår fotballklubb, vår historie og tradisjoner, og vår fremtid. For oss, tilhører dere ingen del av fremtiden - spesielt ikke hvis vi ønsker suksess og at vi skal komme oss framover. Dere vil etterlate et svart merke i historien til vår fotballklubb. Dere har dratt oss nedover, og denne sesongen har dere sørget for at vi står stille mens andre går framover. De brutte løftene og gjentatte løgnene har brakt sinne, og det er ingen ting dere kan gjøre med det. Dere kan hevde så mye dere liker at media finner på ting, men de fant ikke opp gjelden, de sa ikke at de ville sette spaden i bakken i løpet av 60 dager, og de sa ikke at de ville støtte manageren ? dere gjorde det. Dere kommer ikke overens innbyrdes, og dere kan ikke en gang lyve uten å motsi hverandre.

Gjør derfor en ting for oss fans. Reis av gårde. Selg klubben, betal gjelden, ta profitten og kom dere unna. Fordi dere, eller deres andre "voktere" er ikke velkommet hit lengre!

Spirit of Shankly