Djurgården ønsker å låne Threlfall

Skysports.com hevder at Liverpools unge venstreback Robbie Threlfall kan være i ferd med å bli sendt på et overraskende låneopphold hos svenske Djurgården.

Den svenske klubben skal være ute etter forsterkninger, og skal ha blinket seg ut Threlfall som en mulig kandidat å hente på lån.

Etter å ha vært på utlån hos Hereford og Stockport tidligere denne sesongen uttalte den lovende scouseren for et par uker siden at han gjerne vil ha mer erfaring med førstelagsfotball. Venstrebacken sa da at han håpte på en ny utlånsperiode innen sesongen er over.

- Jeg vil være interessert i å gå ut på lån igjen hvis muligheten skulle oppstå. Jeg er nå tilbake og trener i Liverpool, og jeg ønsker bare å kunne spille kamper regelmessig. Jeg trivdes i Stockport og vil gjerne komme ut og få enda mer erfaring, siterte vi Threlfall den 4.mars.

Skysports.com hevder at Djurgården har kontaktet Liverpool, som nå vil vurdere om de skal la Threlfall få prøve seg i den svenske toppserien. Sier Liverpool-ledelsen ja, kan Threlfall være på flyet til Sverige allerede i morgen for å diskutere et låneopphold.