Dossena har ingen planer om å forlate LFC

Andrea Dossena ønsker å bli i Liverpool ut kontraktsperioden, som har tre år igjen å løpe. Dette trass i begrenset med spilletid den siste tiden.

Andrea Dossena kan ikke sies å ha hatt noen kanonstart på sin Liverpool-karriere, men i de to siste kampene har italieneren vist seg som litt av en superreserve med scoring både mot Real Madrid og Manchester United. Mannen med seks landskamper for Italia kom inn fra benken til sin 13. ligakamp på lørdag, og scoret Liverpools siste mål med en elegant lobb på overtid.

- Det gjorde meg selvsagt veldig glad. Det har vært tøft å spille seg inn på dette laget, men jeg jobber hardt hver dag, og gir ikke opp, selv når jeg er langt nede. Når man får øyeblikk som dette er det verdt det, sier Dossena selv om scoringen på Old Trafford.

27-åringen som kom fra Udinese i sommer som erstatter for John Arne Riise, innrømmer at han ikke har følt seg helt komfortabel i sin nye klubb.
- Sammenlignet med i fjor, har jeg blitt nødt til å endre mitt spill og min posisjonering. Jeg spiller 20 meter lengre bak på banen enn jeg er vant med fra Serie A. Denne endringen og tilvenningen til engelsk fotball var ikke så enkel i starten. Men takket være vår gode manager Rafael Benitez begynner jeg nå å forstå hvordan laget spiller. Det bidrar til å at du venner deg til det litt om senn, sier Dossena til uefa.com.

Italieneren antyder at han akter å være i Liverpool ut kontraktstiden sin. Avtalen løper ikke ut før til sommeren 2012.

- Jeg har tre år igjen av kontrakten min, og er lykkelig her. Selvsagt følger jeg med på hva som skjer i Italia, det er tross alt mitt hjemland, så jeg skal ikke utelukke at jeg kommer til å spille i Serie A igjen. Men som sagt, jeg føler meg nå veldig komfortabel i Liverpool etter en vanskelig start. Jeg får diskutere fremtiden min med Benitez og klubben, og så får vi se.