Dossena spiller gjerne for Juventus

Andrea Dossena kan være på vei til Juventus, etter å ha hatt et møte med Rafael Benitez. Italieneren ønsker mer spilletid, og det blir han ikke lovet på Anfield.

Venstrebacken har antydet at han aktet å bli i Liverpool og kjempe for en plass på laget neste sesong, trass i en heller svak debutsesong etter overgangen fra Udinese. Nå virker det som 27-åringen har skiftet syn.

Skysports.com melder at Dossena er misfornøyd med lite spilletid i Liverpool, og skal ha diskutert dette med Rafael Benitez. Nå antyder han at han kunne tenke seg å spille for Juventus neste sesong.

- Min tid i Liverpool har vært en viktig erfaring. Jeg har lært engelsk og jeg har fått prøve meg på en annen type fotball på høyeste nivå. Men jeg hadde likt å få mer spilletid. Jeg har snakket med Benitez om det. Vi har blitt enige om å finne en felles løsning på problemet, uttaler Dossena til italiensk presse.

På spørsmål om han er aktuell for Juventus, svarte venstrebacken som følger:

- Selvsagt ville jeg likt å spille for Juventus. Noen snakket om det for ett år siden, men så kom Liverpool inn i bildet.

Tuttosport siterer Dossena på følgende:

- Jeg har snakket med Benitez. Han er en flott type, som forstod mitt problem. Han fortalte meg at dersom Liverpool mottar et bud som både klubben og jeg er fornøyd med, så vil han la meg gå.

- Jeg ville skrive under for Juventus med en gang. De viste interesse for meg i fjor, men så kom Liverpool på banen, og ting gikk i orden på under en time.

- I England spilles det kamper hele tiden, og de hardeste treningsøktene varer ikke lenger enn i 40 minutter. Jeg behøver å trene lenger enn det.

- Nå håper jeg å kunne slutte meg til Juventus og starte et nytt liv.