Dossena vil dra til Napoli

Andrea Dossena har signalisert et sterkt ønske om å få dra hjem til Italia. Årsaken skal være bedre muligheter for landslagsspill før VM. Napoli betaler ifølge avis seks millioner pund. Oppdatert!

Napoli meldte tidligere sin interesse for venstrebacken, som Liverpool kjøpte for sju millioner pund fra Udinese før siste sesong. Ifølge Daily Mail skal overgangssummen ligge på seks millioner pund og også omfatte napolis midtbanespiller Marek Hamsik.

Dossena har hatt problemer med å spille seg til fast plass på laget og mistet også sitt trøyenummer denne sommeren. Han hadde en god periode i mars da han blant annet scoret mål mot Manchester United og Real Madrid. Nå ønsker den italienske landslagsspilleren å få dra hjem igjen.

Ifølge Sky Sports kommer ønsket om å få reise i at han ønsker å spille seg inn i Marcello Lippis førsteellever foran neste års Verdensmesterskap. Til dette trengs det førstelagsspill og det kan ikke Rafael Benitez love ham i Liverpool.

Dossenas agent, Roberto La Florio, er ivrig etter å gjøre avtale med Napoli og sier at en overgang vil passe for alle parter.

- Det er et sterkt ønske om å få dra til Napoli. Napoli ønsker Dossena og vil gi ham det han vil ha dersom overgangen skulle gå i orden, sier La Florio til den italienske radiostasjonen Kiss Kiss.

- Nå må de bestemme seg. Kanskje trenger de Andrea på grunn av Fabio Aurelios skade. Men partene må møtes for å komme til enighet, sier agenten.

Det er ikke kommet noen offisiell uttalelse fra Liverpool i sakens anledning.