Drogba blir spilleklar

Didier Drogba ser ut til å bli spilleklar til onsdagens kvartfinale på Anfield. Michael Essien mener at gjestene må score for å ha sjanse til avansement.

Chelsea forventer nå at Didier Drogba spiller onsdagens kvartfinale i Champions League, mot Liverpool på Anfield. Ivorianeren har vært regnet som tvilsom til kampen grunnet skader både i tå og ankel. Han stod som kjent over London-klubbens kamp mot Newcastle i helgen.

Drogba var imidlertid tilbake i trening i dag, og spås nå å spille sammen med Nicolas Anelka på topp for Chelsea onsdag kveld.

- Didier Drogba fullførte dagens trening, og ser bra ut, opplyser Chelsea i en pressemelding.

Drogba har gjort tre mål på sine siste fem kamper for Chelsea.

London-klubben har ikke kommet med ytterligere opplysninger om tilstanden til høyreback Jose Bosingwa, som måtte stå over Newcastle-kampen på grunn av en strekk på baksiden av låret.

I Chelsea-leiren er man for øvrig opptatt av å score bortemål mot Liverpool i kvartfinalen. Michael Essien tror at de blå må score på Anfield dersom de skal avansere til semifinalen.

- Noen synes det er kjedelig at vi skal møte Liverpool i Champions League hver sesong, men slik er det, og vi må akseptere det. Som bortelag må vi score på Anfield, for å gi oss selv en bra mulighet, siteres midtbanespilleren av Kick Off Ghana.