Duo glad for nye avtaler

Jay Spearing og Stephen Darby er henrykt over å ha kommet til enighet med klubben om nye kontrakter. Aldri i tvil om å forlenge. John Welsh har signert for Tranmere.

Jay Spearing og Stephen Darby takket ja til nye kontrakter sist uke, og begge forventes å skrive under på nye avtaler i løpet av kort tid.
- Det var ikke en vanskelig avgjørelse å ta. Straks Rafa sa at han ønsket å tilby meg ny avtale, ville jeg skrive under, sier Spearing til liverpoolfc.

- Det er hva jeg har arbeidet for i løpet av de seneste tre årene. Siden jeg signerte min første kontrakt med klubben, er en ny avtale alt jeg ønsket meg. Det faktum at sjefen har tillit til å tilby meg en ny, gjør det ekstra spesielt.

Spearing ble byttet inn i to Champions League-kamper forrige sesong, og Anfield-debuten mot Real Madrid var spesiell for 20-åringen.
- Målet mitt neste sesong er å bli mer involvert med førstelaget og forhåpentligvis få noen kamper i Premier League. Jeg spilte i Champions League i fjor, men nå ønsker jeg litt ligaerfaring.

Stephen Darby fikk også mulighet som innbytter i to førstelagskamper i 2008/09. Backen kom inn i ligacupkampen mot Tottenham på White Hart Lane i november før han figurerte mot PSV Eindhoven i Nederland.
- Jeg er henrykt over å ha kommet til enighet om ny avtale. Det er noe jeg har jobbet hardt for. Det er hyggelig at det harde arbeidet har blitt belønnet, sier Darby til liverpoolfc.tv.

- Som gutt drømte jeg om å spille for Liverpool Straks de tilbydde meg kontrakten var det kun én tanke i mitt hodet, og det var å signere den.

- Forrige sesong var jeg heldig nok til å spille to ganger for førstelaget. Nå vil jeg bygge videre på det, jobbe hardt på trening og forhåpentligvis kan jeg få et par nye muligheter.

Welsh til Tranmere
John Welsh har signert en toårskontrakt med Tranmere. Midtbanespilleren debuterte for Liverpool i en alder av 18 år. På Anfield spilte han totalt ti kamper før han gikk til Hull i bytte med Paul Anderson sommeren 2005. Forrige sesong var 25-åringen utlånt til Carlisle og Bury, og fikk da ni ligakamper.
- Det er stort å ha en spiller med Johns kvaliteter i troppen, uttaler Tranmere-manager John Barnes ifølge skysports.com.

- Han er en hardt arbeidende sentral midtbanespiller, en god takler og ballfordeler.

- Jeg er fornøyd med at han har bestemt seg for å gå til oss.