Duo kan rekke Sunderland-kampen

Benítez kommer ikke til å ta noen sjanser med Gerrard, men både kapteinen og Torres kan være tilbake mot Sunderland. Trolig starter Torres. Kuyt får fortsatt behandling for ankelskaden.

Steven Gerrard sto over torsdagstreningen etter å ha returnert tidlig fra landslagsoppdrag på grunn av en lyskeskade. Midtbanespilleren har tatt en MR-undersøkelse, og den viser at skaden ikke er alvorlig. Anfield-klubben har heller ingen spørsmål til FA over måten Englands medisinske støtteapparat har håndtert situasjonen, skriver Tony Barrett i The Times, og er altså langt mer optimistisk enn tabloidavisen Daily Mirror var i går.

Benítez kommer ikke til å ta noen sjanser med Gerrard i Liverpools Premier League-kamp borte mot Sudnerland på lørdag dersom det er tvil om spillerens skadetilstand, spesielt med kamper mot Lyon (tirsdag) og Manchester United (neste søndag) neste uke.

Gerrard har også tidligere vært plaget med lyskeskader, men skadene har også leget seg fort. Skulle han komme igjennom treningen på fredag uten problemer, vil ikke Benítez ha noen betenkeligheter med å inkludere 29-åringen i troppen mot Sunderland.

Tony Barrett opplyser at Fernando Torres har en større sjanse enn Gerrard til å rekke Sunderland-kampen. Spissen spilte ikke i Spanias 5-2-seier mot Bosnia & Hercegovina, og sto også over treningen på torsdag. Han har klaget over smerter når han har sparket ball, men som Gerrard har han ikke en alvorlig skade. Sannsynligvis er han i startoppstillingen på Stadium of Light.

Andy Hunter i The Guardian skriver at Dirk Kuyt fortsatt får behandling for ankelskaden sin.

Flere nyheter om skadesituasjonen får vi trolig når Rafael Benítez avholder pressekonferanse på Melwood fredag klokken 14.30.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.